Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Нах… мені церкву охороняти, прилетить туди – всього мінус 30 людей»

Дівчину-копа відсторонили від служби і за результатами службового розслідування її буде звільнено.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

«Нах… мені церкву охороняти, прилетить туди – всього мінус 30 людей»

В Одесі поліціянтка записала відео для своїх друзів у приватну групу, у якому заявила, що не розуміє, для чого їй охороняти храм. Мовляв, якщо туди прилетить, то це буцімто «нічого страшного»

«Нах… мені ту церкву охороняти? Там від сили чоловік 30…. Ну прилетить туди, і шо? Нічого страшного. Ну це ж не мінус 100 людей, це – всього мінус 30», – заявила вона.

Очевидно, хтось поширив це відео далі, тому що воно вийшло за межі приватного чату. Запис швидко розлетівся телеграм-каналами, – і обурлива реакція суспільства та керівництва не забарилася.

«За фактом ганебної поведінки поліцейської після несення служби з охорони громадського порядку біля однієї із культових споруд Одещини ініційовано проведення службового розслідування. Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва», – повідомили в поліції.

У правоохоронних органах зауважили, що до служби тут дівчина приступила лише місяць тому. Наразі її відсторонили від служби. Також правоохоронці ініціювали проведення службового розслідування, за результатами якого її буде звільнено.

Національна поліція України наголосила, що готова захищати й оберігати громадян «як під час відзначення Великодня, так і кожного дня і всередині країни, і на лінії фронту».

Ліна ВОГОНЬ.

Реклама Google

Telegram Channel