Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Хтось у Ковелі плаче за Героями «на щиті», а хтось – голосно слухає путінських співаків

Прохання сусідів, місцевих мешканців, змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними.

Фото із сайту kovel.media.

Хтось у Ковелі плаче за Героями «на щиті», а хтось – голосно слухає путінських співаків

У волинському місті залізничників виник конфлікт із переселенцями через російську музику. Поліція відкрила кримінальну справу

На вулиці Драгоманова міста Ковеля, де у березні цього року ключі від квартир отримали 24 родини вимушених ВПО, виник конфлікт між переселенцями та місцевими жителями. Про це інформує інтернет-видання 
«Ковельмедіа».

За словами однієї зі сторін, біля будинку відбувався «двіж» та «гриміла» російська музика. Прохання сусідів, місцевих мешканців, змінити музику та припинити галас виявилися безрезультатними. До того ж викликали агресію нових городян.

«Великдень. Весь день біля будинку, де нещодавно ВПО вручали ключі від квартир, – «двіж» і «гримить» російська музика. Сусіди декілька разів просили змінити її і припинити шум. Результату – нуль. Єдине, що почули від гостей нашого міста, це привітне «ідіть на…» і «нам – пофіг!».

Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію «102»: приїде наряд поліції й допоможе врегулювати конфлікт.

В місті майже щодня місія – «на щиті». Втрати. А тут – караоке і дискотека із російською попсою. Приїхали наші хлопці пояснити, що то є ненормально… Реакцію ви бачите самі», – йдеться у дописі в фейсбуці.

Для розв’язання конфлікту між переселенцями та місцевими мешканцями поліцію ніхто не викликав. Правоохоронці самі виявили відео у соцмережах та 6 травня навідалися на місце інциденту.

Про це виданню «Конкурент» розповіла завідувачка сектору комунікації волинської поліції Ольга Бузулук.

«Поліцію на місце події ніхто не викликав, жодна зі сторін про інцидент у правоохоронні органи не повідомила. Це – неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період.

Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію «102»: приїде наряд поліції й допоможе врегулювати конфлікт»,– зауважила Ольга Бузулук.

Зі слів комунікаційниці, поліцейські самі виявили це відео в соцмережах. Відомості за цим фактом були внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян.

Крім того, поліція у цій справі також відкрила кримінальне провадження.

«6 травня слідчо-оперативна група була на місці події. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру.

Поліція всебічно, в рамках досудового слідства, розбирається у суті конфлікту. Крім того, триває перевірка за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень», – повідомила Ольга Бузулук. 

Ліна ВОГОНЬ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel