Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Маневичах відбувся благодійний ярмарок «Великодні барви Перемоги»

У центрі Маневич, прикрашеному декоративними писанками, було організовано виставку-продаж великодніх сувенірів, випічки та солодощів.

Фото з фейсбук-сторінки Маневицької селищної ради.

У Маневичах відбувся благодійний ярмарок «Великодні барви Перемоги»

Для потреб воїнів маневиччани зібрали понад 135 тисяч гривень 

На початку заходу з вітальним словом виступив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк. Він привітав усіх присутніх зі святом Великодня, подякував нашим воїнам за їхню мужність, самовідданість і жертовність та закликав до активної участі у благодійному заході.

 

 Благословили доброчинну подію представники духовенства селища, після чого розпочалася концертна програма «З молитвою у серці». Присутні мали можливість насолодитися душевною музикою та відчути атмосферу спільної молитви.

На ярмарку також було організовано виставку-продаж великодніх сувенірів, випічки та солодощів, виготовлених закладами освіти, культури та старостинськими округами громади.

Усі зібрані під час ярмарку кошти, а це – 135 185 гривень, будуть передані на потреби наших воїнів, що мужньо захищають Україну.

Під час проведення заходу проходила акція «Фотоквіт», яка була запроваджена координаторами Маневицького молодіжного простору. Кожен бажаючий міг зробити красиве фото на пам’ять біля великодніх локацій від професійного фотографа (за символічний внесок).

Усі зібрані під час ярмарку кошти, а це – 135 185 гривень, будуть передані на потреби наших воїнів, що мужньо захищають Україну.

Керівництво селищної ради дякує команді організаторів та усім учасникам за їхню невтомну працю та зусилля у підготовці та проведенні цього заходу. Адже благодійний ярмарок став свідченням не лише щедрості всіх, хто долучився до акції, але й їхнього патріотизму, бажання підтримати захисників на передовій. 

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Читайте також:  «На Волині громада оголосила конкурс на найкращий ескіз проєкту Алеї Слави».

Реклама Google

Telegram Channel