Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Гороскоп 13 – 19 травня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп 13 – 19 травня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Не виключені проблеми з тиском і болем у серці. Можете мати розчарування та неприємні емоції через великі очікування. Відкладіть амбітні плани як мінімум на два тижні. Сприятливий день – субота, несприятливий – неділя.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Протягом тижня можете зіткнутися із перешкодами з боку колег та ділових партнерів. Можливо, ви когось дуже дратуєте своїми успіхами та самодостатністю. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Обов’язково слухайте внутрішній голос і не робіть чогось проти своєї волі! Будьте обережні на дорозі – дуже високий шанс розтягнень, травм і переломів. Не носіть важкі речі. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Велика ймовірність неприємних сюрпризів у любовних та фінансових питаннях. Також Раків буде мучити головний біль. Помоліться за близьку людину на передовій. Сприятливий день – неділя, несприятливий – п’ятниця.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Тиждень підходить для творчої та креативної діяльності. Однак, не поспішайте все це показувати іншим – тільки знайдете ще заздрісників та недоброзичливців. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

 Особливо важким буде цей тиждень для вагітних. Також Дівам загрожує… свійська тварина. Не вірте обіцянкам, даним протягом тижня, і самі утримайтеся від них! Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Не переборщіть із задоволеннями, щоб уникнути неприємностей. Навколо вас може виявитися багато «слизьких» людей. Хитрість витає у повітрі. Подбайте про здоров’я зубів. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Відкладіть важливі рішення, бережіть очі. Тиждень сприятливий для тих, хто вміє діяти спокійно та трансформувати внутрішню напруженість у повсякденні справи й творчість. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Свої таємниці зберігайте при собі, не треба базікати зайвого. Несприятливий час для виступів, розмов із начальством, поїздок. Сходіть на сеанс масажу –  не пошкодуєте. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Протягом тижня намагайтеся приділити увагу батькам, дітям, шлюбному чи романтичному партнеру. В ідеалі,  візьміть короткострокову відпустку і добре відіспіться. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Перш, ніж узяти в борг, пам’ятайте – витрачаємо чужі гроші, а віддаємо свої. Нікому не розповідайте про своє особисте життя. Щастя любить тишу! Дотримуйтеся цього правила. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Інтуїція і проникливість, так само як і пристрасті, – у ці дні будуть підвищені. Для вас починається цікавий романтичний час. Приділіть більше уваги здоров’ю волосся і зубів. Сприятливий день – всереда, несприятливий – п’ятниця. 

Telegram Channel