Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Схудла за рік на 50 кілограмів, бо... їла лише у певні години

Андреа Сціоларо до схуднення.

Фото із сайту walesonline.co.uk.

Схудла за рік на 50 кілограмів, бо... їла лише у певні години

Ніяких виснажливих тренувань: 47-літня американка Андреа Сціоларо змогла скинути пів центнера ваги після того, як змінила свій раціон і графік харчування

Різниця – разюча, адже американка схудла на 50 кілограмів.
Різниця – разюча, адже американка схудла на 50 кілограмів.

 Андреа розповіла, що у 2018 році стрімко почала набирати зайву вагу – тоді її 7-літній доньці лікарі поставили діагноз «аутизм». Жінка була у постійному стресі й почала переїдати.

Дуже швидко Андреа набрала 18 зайвих кілограмів, оскільки більша частина її раціону складалася з фаст-фуду та шкідливої їжі, яка містить велику кількість вуглеводів.

Жінка не лише набирала зайву вагу, а й почала відчувати погіршення самопочуття. Опам’ятатись остаточно її змусив такий випадок: коли менша донька втекла із дому, Андреа не могла її наздогнати, бо через зайву вагу жінці було дуже важко бігти.

Тому Андреа вирішила взяти себе в руки й збалансувати свій раціон. Так, у січні 2023 року вона розпочала піст і щотижня протягом 3 днів харчувалася виключно бульйоном, звареним на кістках. Також вона зменшила кількість вуглеводів у раціоні, а білків, навпаки, – почала вживати більше. Такий раціон добре впливав на організм жінки, і вона почала втрачати вагу.

Пізніше Андреа почала практикувати періодичне голодування. Жінка себе не обмежує, однак їсть лише у «золоті години» –  з 15:00 до 18:00. Такий спосіб харчування дав дивовижний результат – і жінка схудла на 50 кілограмів

«Голодування змінило моє життя, і я почуваюся краще, аніж будь-коли до цього. Багато дієт змушують нас відмовлятися від певних продуктів, а в рамках посту ви концентруєтесь на тому, коли саме можна їсти. Моя шкіра стала здоровішою, волосся має значно кращий вигляд, всі болі зникли. Спочатку, безумовно, було важко, але швидкість змін полегшує цей процес», – поділилася жінка.

Нині Андреа продовжує дотримуватися нового способу життя. Жінка зізнається, що під час схуднення також змінила своє ставлення до їжі, й тепер сприймає її лише як джерело енергії. Ба більше, разом з Андреа трохи схуд і її чоловік.

Що каже «Книга рекордів Гіннеса»

Ангусу Барб’єрі зі Шотландії вдалося скинути від 214 кг до 80 кг і втримати вагу. Його експеримент був визнаний «Книгою рекордів Гіннеса» як найтриваліше голодування, коли-небудь зареєстроване.

Медики прописали йому полівітаміни та дріжджі, вважаючи, що чоловіку, ймовірно, доведеться голодувати максимум декілька днів. Але вони не очікували, що Ангус проведе 382 дні без їжі, натомість вживаючи чай, каву, газовану воду та вітаміни.

Неймовірно, але, за винятком низького рівня глюкози в крові, Барб’єрі не зазнав жодних побічних ефектів від екстремальної дієти. Він ходив до туалету лише раз на 40–50 днів, що, мабуть, було досить дивно.

Коли шотландець нарешті послабив свій суворий режим, він вважав за краще додавати до гарячих напоїв дрібку цукру чи молока, перш ніж взагалі порушити піст. До речі, медики назвали його експеримент небезпечним і нездоровим способом схуднути і наголосили: «Його не слід пробувати вдома».

Ось як за рік змінився Ангус Барб’єрі.
Ось як за рік змінився Ангус Барб’єрі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel