Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Спершу в солярій, а потім – на Соловки: у Луцьку покажуть фільм про митців із будинку «Слово»

Запрошуємо!

Фото: фейсбук.

Спершу в солярій, а потім – на Соловки: у Луцьку покажуть фільм про митців із будинку «Слово»

У вівторок, 14 травня, у РЦ «Промінь»,відбудеться творча зустріч із творцями української художньої кінострічки «Будинок «Слово». Нескінчений роман»

Її у місті над Стиром презентуватимуть режисер Тарас Томенко і акторка Ніна Набока. А сам всеукраїнський прокат довгоочікуваного фільму розпочато ще 9 травня.

Про це інформує Multiplex (Луцьк).

Тарас Томенко
Український кінорежисер Тарас Томенко.
Українська кіноакторка Ніна Набока.
Українська кіноакторка Ніна Набока.

 Початок творчої зустрічі з ними – о 17.35. 

Квитки ж на сам перегляд фільму, історія якого заснована на реальних подіях і який створювали близько 10-ти років, можна придбати тут.

Довідково про стрічку: 1927-й рік, Радянська Україна.За наказом Сталіна у Харкові збудовано кооперативний будинок «Слово». Найвидатніших українських письменників заселяють у комфортні квартири. (На даху будинку був навіть окремий солярій. - Ред. ) Неочікувано для його мешканців до них підселяють нікому не відомого молодого письменника Володимира Акімова. Хто він?.. Ніхто не знає. З його появою в будинку «Слово» починають розгортатися дивні події, про що й досі мовчать його стіни.

Головні ролі зіграли: Дмитро Олійник (Володимир Акімов), В’ячеслав Довженко (Микола Хвильовий), Ніна Набока (тьотя Варя), Марина Кошкіна (Галя), а також – Станіслав Сукненко (Лесь Курбас), Юрій Одинокий (Мерер), Валерія Ходос (Рая Троянкер), Андрій Май (Володимир Сосюра), Юлія Чепурко (Марія Сосюра), Костянтин Темляк (Павло Тичина), Геннадій Попенко (Михайль Семенко).

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Новинки кіноекрана: в Україні покажуть стрічку про діячів «розстріляного відродження» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel