Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Ковелі відзначили учасників конкурсу «Писанко, дивуй!» та оголосили підсумки благодійного Великоднього ярмарку

Творчість і креативність учасників вражала.

Фото: Фейсбук.

У Ковелі відзначили учасників конкурсу «Писанко, дивуй!» та оголосили підсумки благодійного Великоднього ярмарку

32 писанки прикрашали центральну алею у парку Шевченка упродовж двох тижнів, створюючи Великодню атмосферу у місті

Ковельчани та гості не пропустили нагоду помилуватись цією красою та зробити яскраві фотографії.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Сьогодні відбулось нагородження переможців та призерів фестивалю-конкурсу «Писанко, дивуй!» – колективів закладів освіти громади.

Перемогу здобули ліцей №11 та ЗДО №9

Заступник міського голови, голова журі Наталія Маленицька зауважила, що кожного року умови творчих змагань змінюються. Нині вирішили зробити інсталяції об’ємними. І з цим допоміг директор ліцею №10 Максим Селівончик, який придумав, як задум реалізувати практично.

- Спасибі кожному закладу за прекрасні роботи. Творчість і креативність наших учасників вражає. Якби мені запропонували придумати слоган цього конкурсу, то це б напевно було «Відточена майстерність». Сьогодні буде дуже багато нагород, адже цьогоріч визначали окремо переможців серед шкіл та садків. Крім того, ще багато людей вирішили відзначити творців цих самобутніх, неповторних писанок.

Переможцями та призерами конкурсу стали:

Серед закладів дошкільної освіти –

І місце здобув ЗДО№9 «Пролісок»;

ІІ місце – ЗДО №14 «Перлинка»;

ІІІ місце – ЗДО №6 «Світлячок».

Серед закладів загальної середньої освіти –

І місце – ліцей №11;

ІІ місце – ліцей №10;

ІІІ місце – ЗЗСО №9.

За перемогу у номінації «Майстерність та креативність» нагороджено: ЗДО №3 «Теремок», ЗДО №4 «Ромашка», ЗДО №7 «Дивосвіт», ліцей №1, Доротищенську гімназію та Зеленський ліцей.

У номінації «Творчість і натхнення»: ЗДО №5 «Сонечко», ЗДО №10 «Дзвіночок», ЗДО №11, ЗДО №12 «Золота рибка», ЗДО №13, ліцей №3 імені Лесі Українки, ЗЗСО №2, ліцеї № 7, ліцей №13, ліцей «Оберіг», ліцей імені Олени Пчілки, Гішинська гімназія та Тойкутський ліцей.

У номінації «Оригінальність і самобутність»: ЗДО №1 «Калинка», ЗДО №2 «Берізка», ЗДО №8 «Казка», ЗДО с.Заріччя, ЗЗСО №12 та №6, Білинський ліцей.

Також запроваджено спеціальні відзнаки та фінансове заохочення для окремих колективів від заступників міського голови, керівників управлінь та відділів, депутатських фракцій міської ради, підприємців.

Сьогодні ж оголосили підсумки Великоднього ярмарку, який організували колективи закладів освіти. Було зібрано 147 тисяч 995 гривень. Кошти передали на придбання РЕБу для бійців 54 батальйону 100-ї окремої механізованої бригади, виготовлення FPV – дронів, а також зроблено внесок у придбання автомобіля для підрозділу, де служить директор ЗЗСО №9 Сергій Бідненко.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Шацьку під час благодійного ярмарку зібрали понад 100 тисяч для захисника-односельчанина.

Реклама Google

Telegram Channel