Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині працівники міськради привітали з днем народження синів полеглих Героїв

Міцного здоров'я та Перемоги!

Фото: facebook.com.

На Волині працівники міськради привітали з днем народження синів полеглих Героїв

13 травня радниця міського голови з питань ветеранської політики Наталя Микита відвідала з подарунками дітей двох загиблих Героїв з нагоди їх днів народження, які хлопці відзначали напередодні

У дитячому садочку «Волиняночка» приймав вітання син Євгена Ворошика Кирил, якому 12 травня виповнилось 4 рочки. Хлопчик охоче став показувати подарунки, які уже отримав до свого свята ще зранку, а вже потім із цікавістю дослідив і нові.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Вітаючи Кирила, Наталя Микита побажала йому рости здоровим і щасливим, мирного неба, щоб маленькі дітки, як він, не знали, що таке повітряні тривоги, а на душі мали тільки тепло. «Пам’ятаємо, що твій тато Герой», – додала вона.

29-річний старший сержант Євген Ворошик обіймав посаду командира відділення взводу безпілотних авіаційних комплексів. До лав ЗСУ вступив за контрактом після проходження строкової служби ще у 2013 році.

Помер захисник 4 жовтня 2022 року у шпиталі міста Харків від поранень, які отримав, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Першотравневе, що на Харківщині. Поховали Героя на кладовищі села Поничів.

Син Олега Митошопа Зореслав, який 11 травня святкував своє 12-річчя, навчається у 7-А ліцею імені Олександра Цинкаловського. Тож привітали хлопця під час уроку у присутності однокласників.

Вручаючи подарунок, Наталя Микита побажала Зореславу, щоб його життєва чаша була наповнена добром, щастям, вірними друзями. «Будь підтримкою для мами, рости могутнім козаком, нехай біла стежина життя завжди веде у напрямку, який собі сам побудуєш. І знай, що пам’ять про твого тата завжди буде в наших серцях», – сказала Наталя Віталіївна.

51-річний Олег Митошоп пройшов гарт війною іще під час мобілізації до війська у 2014 році. У січні 2020 року він знову повернувся до лав ЗСУ, підписавши контракт. Навесні 2022 року йому було присвоєне звання майора.

Загинув офіцер 25 листопада 2022 року на Харківщині від вибухової травми. Поховали Героя на Федорівському кладовищі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські захисники показали, як влучно поцілили у ворожу техніку (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel