Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
До обласного центру Волині приїхав Андрій Шевченко

Радник зі зв’язків з органами державної влади Програми USAID «Рада: наступне покоління» Андрій Шевченко.

Фото із сайту hromadske.ua.

До обласного центру Волині приїхав Андрій Шевченко

Відомий політик і дипломат візьме участь у потужному форумі «Ветерани – шлях додому», який сьогодні відбудеться у Луцьку

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, Міжфракційне депутатське об’єднання «Реабілітаційні сили України» за підтримкою Програми USAID «Рада: наступне покоління» та у співпраці з Волинською обласною державною адміністрацією та Волинською обласною радою проводять форум «Ветерани – шлях додому».

Мета форуму: сформувати пропозиції для вдосконалення державної політики підтримки ветеранів та ветеранок та членів їх сімей, родин зниклих безвісти та полонених військовослужбовців і військовослужбовиць, об’єднавши зусилля народних депутатів, виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадського та приватного секторів.

Завдання форуму:

= Обговорити дотримання прав ветеранів та ветеранок війни та розвиток системи їх соціального захисту, медичного забезпечення, психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації.

= Обговорити потреби членів сімей ветеранів та ветеранок та родин зниклих безвісти й полонених військовослужбовців і військовослужбовиць.

= Обмінятися досвідом та практикою впровадження державної політики підтримки ветеранів та ветеранок на рівні територіальних громад та популяризація ефективних практик.

= Розробити пропозиції для врахування при розробленні і затвердженні державної політики реінтеграції ветеранів та ветеранок, а також підтримки їх сімей, родин зниклих безвісти та полонених військовослужбовців і військовослужбовиць.

Серед відомих учасників форуму: 

= Ірина Констанкевич – народна депутатка України, членкиня Міжфракційного депутатського об’єднання «Реабілітаційні сили України»;

= Тарас Тарасенко – народний депутат України, член Міжфракційного депутатського об’єднання «Реабілітаційні сили України»;

= Марк Елінгстад – директор Офісу демократичного врядування USAID (online);

= Андрій Шевченко – радник зі зв’язків з органами державної влади Програми USAID «Рада: наступне покоління», народний депутат України V-VII скликань, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Канаді (2015–2021), ексзаступник Міністра оборони України.

Читайте також: Німецькі депутати пропонують збивали російські дрони над Західною Україною.

Реклама Google

Telegram Channel