Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чому воротар «Шахтаря» заплакав після перемоги над «Динамо»?

«Він мене виховав. Був за батька і за матір. Він навчив мене грати у футбол», – згадує старшого брата Дмитро Різник (праворуч).

Фото із сайту tribuna.com.

Чому воротар «Шахтаря» заплакав після перемоги над «Динамо»?

Вікторія над киянами принесла «гірникам» 15-те «золото» чемпіонатів України

– Ви спочатку самі сиділи, і у вас були сльози... Це сльози радості чи?..– запитав кореспондент Tribuna.com Сергій Барановський після «золотої» перемоги «Шахтаря» над «Динамо» 1:0 у 25-річного голкіпера «Шахтаря» Дмитра Різника.

– Хотілося порадіти, але в мене така ситуація в сім’ї... Мій старший брат загинув на війні. Він не дочекався мого чемпіонства. Ми з ним говорили про це до того, як він загинув. Тому для мене це було емоційно дуже тяжко.

– Через брата?

– Так. Може, він там на небі бачив цю перемогу.

– Тож «хвилини мовчання» для вас завжди особливі?

– Звісно, це нагадування, що в нас триває війна, що наші хлопці – на передовій. Ми б не зіграли цей матч – дякую всім військовим, що дають нам змогу грати та існувати як нація.

Який рахунок?

Українська Прем’єр-ліга. Результати матчів 28 туру: «Ворскла» – «Минай» – 2:3, «Оболонь» – «Рух Львів» – 0:0, «Шахтар» – «Динамо» – 1:0, «Олександрія» – «Дніпро-1» – 1:0, «Чорноморець» – «Металіст 1925» –3:0,  «Кривбас» – «Полісся» – 0:1, ,  «Колос» – ЛНЗ «Черкаси» – 1:3, «Зоря» – «Верес» – 1:1.

У списку бомбардирів лідирує 22-річний форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив  14 голів (один – із пенальті).
У списку бомбардирів лідирує 22-річний форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив 14 голів (один – із пенальті).

 Петро ПАС.

Читайте також: Ексгравець «Волині» заявив: «Я мрію виступати за збірну росії».

Реклама Google

Telegram Channel