Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
А знаєте, що зорі віщують вашому здоров’ю?

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

А знаєте, що зорі віщують вашому здоров’ю?

Гороскоп 20 – 26 травня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Зірки не радять «сідати» на дієту. Вибирайте для себе збалансований раціон, особливо їжте більше риби. Так ви і схуднете, і не зіпсуєте собі здоров’я. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Зірки не радять «сідати» на дієту. Вибирайте для себе збалансований раціон, особливо їжте більше риби. Так ви і схуднете, і не зіпсуєте собі здоров’я. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Стежте за артеріальним тиском, щоб не допустити критичного підвищення його рівня. Вживайте тільки легку їжу, без зайвого жиру. Не вживайте алкоголю – навіть пива. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Якщо відчуваєте себе погано – одразу йдіть до лікаря. Виконуючи рекомендації близьких людей, ви можете завдати здоров’ю серйозної шкоди. Не куріть! Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Вас може потурбувати серце, тому вживайте більше продуктів червоного кольору. За можливості відвідайте кардіолога. Бажано покращити й психологічний стан. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Якщо працюєте з дому, тоді регулярно провітрюйте приміщення. Приплив свіжого кисню має бути постійним, щоб захистити організм від імовірної сезонної алергії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Зірки рекомендують вам поберегти голосові зв’язки. Не пийте холодного, відмовтеся від занадто гарячої або гострої їжі. Намагайтеся менше говорити і підвищувати голос. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Якщо ваша робота пов’язана з комп’ютером і тривалим перебуванням перед екраном, тоді ви маєте пам’ятати про можливі проблеми із зором. Купіть захисні окуляри! Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Можете сміливо вирушати до стоматолога. Процедури у сфері гігієни порожнини рота пройдуть дуже вдало і без болісних відчуттів, тому не нехтуйте цим візитом. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – п’ятниця.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Добре приберіть своє помешкання: життя в чистій квартирі зменшить ризик виникнення алергії і нормалізує сон. Корисною буде дводенна дієта з легкої їжі –  очистить шкіру. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

На цьому тижні вам необхідна легка гімнастика м’язів. Більше ходіть пішки, масажуйте шию, виконуйте вправи з комплексу «офісної» гімнастики. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

На жаль, внутрішні переживання можуть порушити ваш обмін речовин, а це загрожує серйозними проблемами. Тому на цьому тижні відмовтеся від гострої і солоної їжі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

Читайте також: Проти алергії допоможуть... сонячні окуляри.

Реклама Google

Telegram Channel