Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Щоб підлога засяяла чистотою, додайте у воду... корицю

А ще кориця своїм різким запахом може відлякати комах.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Щоб підлога засяяла чистотою, додайте у воду... корицю

Ця спеція також залишить приємний аромат у домі ще на кілька днів

На перший погляд, додавання кориці може здатися вам дивним, проте цей один копійчаний засіб допоможе і впоратися із брудом та пилом, і водночас освіжити повітря у вашому помешканні на досить тривалий час.

Окрім того, варто зважати і на те, що ця спеція має антибактеріальні властивості, тож ви можете більше не турбуватися про ідеальну чистоту в домі. Для того, аби приготувати правильний розчин для миття підлоги, на відро теплої води вам потрібно додати чайну ложку кориці. Також  можете додати і трохи мийного засобу для підлоги.

Після того, як  почистите свою квартиру цим розчином, відразу ж помітите неймовірний результат – підлога просто сяятиме чистотою, а в домі пануватиме приємний солодкий аромат.

Неймовірно корисним цей засіб буде і для того, щоб впоратися із нашестям мурах, якщо маєте таку проблему. Річ у тому, що кориця своїм різким запахом може відлякати  комах.

Можна використовувати її  в якості освіжувача повітря. Для цього у пляшку з розпилювачем залийте теплу воду та додайте дві столові ложки кориці. Найкраще брати свіжозмелену, адже тоді аромат буде більш насиченим та триматиметься довше.

Можна додати також кілька крапель апельсинової чи лимонної ефірної олії – це буде найкраще поєднання із корицею.

Марина БЛОХІНА.

Читайте також: Такого ще не було: на Волині всередині травня дозріли черешні​.

Реклама Google

Telegram Channel