Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Дружина Луніна мріяла, аби її обранець був....  із донецького «Шахтаря»

На кожен домашній матч дружина голкіпера старається приходити з Андрієм-молодшим, виставляючи милі історії в Instagram та підписуючи : «Підтримуємо татка!».

Фото із сайту UA ФУТБОЛ.

Дружина Луніна мріяла, аби її обранець був.... із донецького «Шахтаря»

Воротар збірної України зробив романтичну пропозицію руки і серця своїй коханій... на футбольному стадіоні

Іспанські ЗМІ вважають її найгарнішою серед дружин гравців «Реала Мадрида». Хто ж вона – ця гаряча брюнетка, яка підтримує «стіну» нашої збірної України  – 25-річного Андрія Луніна? Подейкують, що саме через неї голкіпер залишився в «Реалі». І, як бачимо, не прогадав. Тепер увесь світ стежить: підпише Лунін новий контракт із «Галактікос», де здобув пост «воротаря №1»,  чи переїде в інший гранд за значно більшу зарплату?

«Анастасія – це приклад сучасної жінки», – кажуть партнери  по команді Андрія Луніна.
«Анастасія – це приклад сучасної жінки», – кажуть партнери по команді Андрія Луніна. Фото з Instagram-сторінки Анастасії ЛУНІНОЇ.

 Історія кохання з Інтернету: від Дніпра – аж до Мадрида

Як повідомляє українське видання YeSport, Анастасія родом із Дніпра, де народилася 7-го червня 1995-го року. В цьому місті пройшло все її дитинство та юність. Аби здобути вищу архітектурну освіту дівчина закінчила Дніпровський Національний Університет імені Олеся Гончара.

З Андрієм Луніним вона познайомилася у соціальній мережі «Вконтактє», де і розпочалася їхня історія кохання. Воротар тоді представляв місцевий футбольний клуб «Дніпро», тож їх звела сама доля. Хоча мріяла Анастасія зовсім про іншого: вона хотіла, аби її обранець був.... із донецького «Шахтаря».

Поки зароджувалося їхнє кохання, Лунін встиг перейти до луганської «Зорі». Тому вони переїхали до орендованої квартири в Запоріжжі, яка розташована поряд із «Славутич-Ареною» (саме там грали домашні матчі луганчани після окупації).

Колись Настя задумувалася над тим, щоб стати агентом свого чоловіка. Проте зрозуміла, що через емоції вона може ухвалити погане для нього рішення.

На чотири роки старша Анастасія стає для коханого неймовірною підтримкою і вони разом прямують до власної мрії. Бо у 2018-му році пара перебралася із Запоріжжя уже до столиці сонячної Іспанії. І не просто до Мадрида, а до... «Реала Мадрида».

Андрій Лунін – перший українець у найтитулованішому Клубі світу.
Андрій Лунін – перший українець у найтитулованішому Клубі світу. Фото – 2023 FIFA.

 На «Сантьяго Бернабеу» за нього тепер уболівають дружина і син

Одружилися вони після чотирьох років стосунків – 25-го грудня 2019-го року. Пропозицію Лунін зробив дуже романтично: у центральному колі стадіону «Нуево Хосе Соррилья» – домашньої арени «Вальядоліда», куди його відправляли в оренду з «Реала».  Пізніше, 18 березня 2021-го, вони розписалися без пишного бенкету.

В такий світлий день пара вирішила не «заморочуватися» із вбранням та одягла звичайні білі спортивні костюми. Молодята освоїлися у Мадриді і навіть вирішили придбати там шикарний пентхаус.

А вже через рік після одруження світ побачив їхнього первістка, якого також назвали Андрієм.

До речі, за цей час Анастасія спробувала себе у різних професіях. Вона була і моделлю, і дизайнером, а зараз активно просуває свої соціальні мережі. Молода жінка завжди підтримує свого чоловіка, не даючи нікому його скривдити.

Колись Настя задумувалася над тим, щоб стати агентом свого чоловіка. Проте зрозуміла, що через емоції вона може ухвалити погане для нього рішення.

Зараз Анастасія придбала собі камеру, адже задумується над тим, щоб вести YouTube-канал, про який так просять підписники.

На кожен домашній матч дружина голкіпера старається приходити з Андрієм-молодшим, виставляючи милі історії в Instagram та підписуючи: «Підтримуємо татка!»

Крутяк малюк!
Крутяк малюк! Фото з Instagram-сторінки Анастасії ЛУНІНОЇ.

  Адже ще з перших місяців життя Андрій-молодший дивиться футбол. Цікаво, можливо, вони готують сина до футбольної кар’єри?! У тата вона склалася якнайкраще, адже ще жоден українець не захищав честь найсильнішого клубу світу.

А мадридський «Реал», нагадаємо, 14 разів вигравав Лігу чемпіонів, тричі – Міжконтинентальний кубок, 5 разів ставав Клубним чемпіоном світу, двічі володів Малим Кубком світу, двічі – Кубком УЄФА і 5 разів здобув Суперкубок УЄФА, а ще ж 36 разів здобував «золото» в першості Іспанії і 20 разів здобував Кубок країни.

Петро ПАС.

Читайте також: Олександр УСИК: «Для своїх дітей – я герой. Це – максимальне визнання».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel