Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули ще 4 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули ще 4 наших земляків

21-річний Богдан Будчик, 39-річний Віталій Колесник, 56-річний Сергій Дмитрук та 24-річний Артем Рудий віддали свої життя за сьогоднішній мирний ранок у Поліському краї

У громадах Волинської області 14 травня повідомили про загибель на передовій аж чотирьох наших земляків.

Героїчно віддали своє життя за Україну 21-річний Богдан Будчик, 39-річний Віталій Колесник, 56-річний Сергій Дмитрук та 24-річний Артем Рудий, інформує «Суспільне Луцьк».

Богдан Будчик

8 травня внаслідок артилерійського обстрілу на Луганщині загинув 21-річний житель села Мокрець Богдан Будчик, повідомили у Турійській селищній раді. З 14 по 16 у громаді оголошена триденна жалоба.

Богдан Будчик.
Богдан Будчик. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Після закінчення мокрецької школи, Богдан Будчик навчався у Володимир-Волинському профтехучилищі. Потім служив в лавах Збройних сил України. Після закінчення – юнак підписав контракт. Воював у складі Національної гвардії України. Мав поранення, після реабілітації повернувся на службу.

12 квітня загиблому військовослужбовцю виповнився 21 рік. За попередньою інформацією поховання Богдана Будчика відбудеться у Києві.

Віталій Колесник

У Луцькій міській громаді повідомили про загибель 39-річного бійця Віталія Колесника.

Військовослужбовець загинув 13 травня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Прогрес Донецької області.

Чоловік був мешканцем села Зміїнець. Військовослужбовця призвали на військову службу до складу військової частини до роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону.

Сергій Дмитрук

В лікарні від важких поранень, отриманих на фронті, помер військовослужбовець із Шацька Сергій Дмитрук, повідомили у громаді.

Сергій Дмитрук.
Сергій Дмитрук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Вйськовослужбовцю було 56 років. Він був мобілізований у вересні 2023 року. Під час виконання бойового завдання отримав поранення не сумісні з життям. Помер 13 травня у лікарні в місті Дніпро.

В захисника залишилася донька.

Артем Рудий

12 травня на Харківщині під час виконання бойового завдання унаслідок вибухової травми загинув молодший сержант Артем Андрійович Рудий, повідомив Володимирський міський голова Ігор Пальонка.

Артем Рудий був мобілізований на фронт 31 березня 2023 року, служив на посаді старшого бойового медика. Йому було 24 роки.

Про час і місце похорону воїна у громаді повідомлять згодом.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: Ірина Геращенко: всі знають «лінії Суровікіна», а хто в Україні відповідає за фортифікації?.

Реклама Google

Telegram Channel