Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинські ліцеїсти тріумфально здобули перемогу у всеукраїнській спартакіаді (Фото)

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинські ліцеїсти тріумфально здобули перемогу у всеукраїнській спартакіаді (Фото)

Аби привітати 20-ох учасників збірної з тріумфальною перемогою в обласному ліцеї військово-спортивної підготовки імені Героїв Небесної Сотні влаштували урочисте шикування

У нагороджені абсолютних переможців Чемпіонату України з військово-прикладного семиборства взяв участь голова обласної ради Григорій Недопад.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Команда не лише здобула Кубок України з військового багатоборства, а й восьмий раз поспіль стала переможцем всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді.

Змагаючись у бігу на 100 і 3 000 метрів, плаванні, підтягуванні на високій перекладині, подоланні смуги перешкод, метанні гранати та стрільбі з пневматичної рушниці, волинські ліцеїсти в усіх трьох вікових групах завоювали 34 медалі з 36! А двоє спортсменів, здобувши максимальну кількість балів в особистому заліку, виконали нормативи кандидата у майстри спорту України.

Вручаючи переможцям відзнаки, голова Волиньради Григорій Недопад зазначив:

«Я вражений результатом – восьмий поспіль тріумф у спартакіаді і переконлива перемога у першому Чемпіонаті України – це чергове підтвердження, що наш ліцей незаперечний лідер серед подібних в країні. Зважаючи на те, що майже 80% випускників поповнюють лави Збройних Сил України, прикордонної служби, силових структур, маємо надію на безпечне і мирне майбутнє. Успіхів вам!».

Він також передав для потреб ліцеїстів майже тисячу одиниць спортивного одягу та 200 пар взуття від благодійної організації «Дитяча місія. Україна» та їхніх партнерів - німецького меценатського фонду «Хумедіка».

Керівник освітнього закладу Павло Боснюк також повідомив, що у якості подарунку від європейської спільноти ліцей отримав і аеробус на 45 місць.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині невдовзі запрацює рекрутинговий центр.

Реклама Google

Telegram Channel