Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чоловік та батько акторки Дар’ї Легейди воюють на фронті

І сама Даша морально готова взяти до рук зброю та піти за своїми чоловіками, тільки їй не дозволяє здоров’я.

Фото – instagram.com/daryaleheida.

Чоловік та батько акторки Дар’ї Легейди воюють на фронті

«Війна змінює, і не в радісну сторону»

Дар’я Легейда зіграла в кіно понад 20 ролей, зокрема, Василину у серіалі «Кріпосна». Її чоловік Дмитро Сова – теж відомий український актор, у доробку якого – десятки фільмів та серіалів. Зараз він на фронті захищає Україну. Дарина поділилася, як мобілізація змінила її коханого.

«Звичайно, що він змінився. Як і кожен чоловік, який захищає країну. Ой, насправді так важко про це говорити… В якийсь момент мені здалося, що він якось навіть згас. Такі речі, як війна, сильно змінюють. І не в радісну сторону. Він не так багато сміється, як раніше. А Дмитро за характером – дуже життєрадісна людина. Йому бігати б зараз марафони, які він любить, багато подорожувати, як робив це раніше – надзвичайно не вистачає цих емоцій. І тепла, і любові, і спілкування, і всього, що пов’язане з простим словом «жити». А замість цього наші хлопці вимушені боронити кров’ю і потом нашу землю. Але життя продовжується, єдине: хочеться бачитися з чоловіком частіше», – зворушила зірка в інтерв’ю oboz.ua.

Вона каже, що зідзвонюватися з коханим і з татом Анатолієм, який також служить у 7-ій бригаді тактичної авіації, вдається дуже рідко. «Заздалегідь дзвінки не заплануєш. З татом ми розмовляємо, коли в нього є можливість мені зателефонувати, так само – з Дмитром. Зв’язуємося одне з одним, щойно випадає така можливість», – додала Дар’я.

Виявляється, і сама вона морально готова взяти до рук зброю та піти за своїми чоловіками, тільки їй не дозволяє здоров’я. «Щодня я думаю про це. Мене так виховали. Я знаю, що здатна на це – і морально, і фізично була б, якби не деякі проблеми з моїм здоров’ям. Я вперше про це говорю. Моє коліно просто може «зіграти» дуже погану історію, тому що ти ж несеш відповідальність не лише за своє життя, а й за багатьох, хто буде поруч із тобою. Тому я зараз не можу взяти цю відповідальність», – сказала Легейда.

Наша довідка:

Окрім «Кріпосної» Дар’я Легейда знімалася у фільмах та серіалах: «Клятва лікаря», «Колір помсти», «Сімейний портрет» та багатьох інших. А Дмитро Сова відомий за стрічками «Кейс», «Черкаси», «Асистентка»…

Telegram Channel