Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Американець з’їв… 250 лампочок

Напевне, цей Джош ще не пробував нашого сала...

Фото – My Strange Addiction.

Американець з’їв… 250 лампочок

Стендап-комік на ім’я Джош дивує тим, що їсть… скло

27-річний чолов’яга пояснив, що вперше прочитав про склоїдство у книжці, і це зацікавило його. «Спочатку було трохи страшно, а потім, коли я зрозумів, що це не завдає мені шкоди, стало набагато легше», – поділився він.

Вперше він спробував їсти скло чотири роки тому. За цей час дивак «знищив» понад 250 лампочок та 100 келихів. Коли його наречена Наталі вперше побачила, як він їсть скло, то не повірила – «подумала, що воно несправжнє». А після того, як зрозуміла, що помилялась, то перелякалась.

Джош пояснив, чому це так йому подобається: «Коли я кусаю скло, то відчуваю щось на кшталт теплого відчуття, ніби легке поколювання. Зазвичай, коли я шукаю скло для їжі, я обираю келихи для шампанського чи для вина, а також – лампочки. Це тому, що там зазвичай тонше скло».

Джош розповідає, що «багато разів» розсікав собі губу і мав «шматочки скла» в яснах. Проте йому до душі шокувати оточуючих поїданням скла на вечірках чи у барах. «Мені подобається реакція, яку я отримую від людей. Я дуже рідко роблю це наодинці. Гадаю, більше за все на світі я люблю увагу», – чесно зізнається молодий чоловік.

Лія ЛІС.

Читайте також: Подружжя з Волині: «Наші двоє синів і онук воюють, а своїх багато хто заховав».

Реклама Google

Telegram Channel