Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Волинському ТЦК прокоментували затримання двох службовців на хабарі

Затримання двох працівників ТЦК на Волині, яких підозрюють у хабарництві, 15 травня 2024.

Фото Суспільне.

У Волинському ТЦК прокоментували затримання двох службовців на хабарі

Пресслужба оприлюднила заяву щодо резонансного факту

«В територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки проводяться рішучі заходи щодо недопущення корупційних правопорушень і злочинних дій.

Правоохоронці повідомили декільком військовослужбовцям Волинського ОТЦК та СП та Луцького об’єднаного міського ТЦК та СП про підозру одержання неправомірної вигоди. Cлідством буде встановлено причетність військовослужбовців та встановлення факту причетності третіх цивільних осіб, які фігурують посередниками.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення.

Начальник Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебний вчинок військовослужбовців, і всебічно сприяє проведенню слідчо-оперативних дій та з'ясуванню всіх обставин інциденту.

Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних.

З метою запобігання виникнення таких ситуацій, просимо громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів.

Служба звʼязків з громадськістю Волинського ОТЦК та СП», - йдеться в повідомленні Служби звʼязків з громадськістю Волинського ОТЦК та СП.

15 травня під час одержання хабаря у розмірі 3 тисяч доларів США на Волині затримали заступника командира взводу однієї з військових частин та двох службових осіб обласного і міського терцентрів комплектування та соцпідтримки, нагадує Суспільне.

За даними слідства, двоє представників ТЦК і заступник командира взводу вимагали від чоловіків призовного віку гроші і обіцяли допомогти зняти з розшуку військовозобовʼязаних, які після отримання повісток не зʼявилися до ТЦК та СП.

Реклама Google

Telegram Channel