Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
У Луцьку високими нагородами за професіоналізм та милосердя відзначили медиків

Орден присуджується за значні результати в галузі охорони здоров'я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку високими нагородами за професіоналізм та милосердя відзначили медиків

На Волині підсумували результати конкурсного відбору кандидатів на нагородження відзнакою за професійність – Орденом Святого Пантелеймона

Ця відзнака – українська громадська ініціатива, а також однойменна відзнака за професіоналізм та милосердя медиків. Орден присуджується за значні результати в галузі охорони здоров'я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

В минулі роки цією відзнакою були нагороджені: очільник медичного центру реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади Ігор Гнітньов, директор комунального підприємства «Луцька центральна районна лікарня» Підгайцівської сільської ради Сергій Коновал, заступник начальника госпіталю з медичної частини військової частини А4554 Сергій Платов, а також Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства.

Переможців привітали голова обласної ради Григорій Недопад, народний депутат України Вячеслав Рубльов, представники органів влади, медичної спільноти області, духовенство.

«Ми дуже пишаємось тим, що наш медичні менеджери та комунальний заклад мають таку нагороду – орден святого Пантелеймона, - зазначив Григорій Недопад. - Знаю багато достойних людей, які мали б бути відзначені на такому високому рівні, адже під час повномасштабної війни волиняни акумулювали всі сили і можливості, аби наш регіон став найнадійнішим тилом. І особливо це стосується медичної галузі і розвитку та вдосконалення медичних закладів».

Очільник Волиньради також відзначив двох медиків – медичну сестру дитячого відділення обласної інфекційної лікарні Олену Максименко та ерготерапевта відділення реабілітації КП медичного центру реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади Тетяну Ткачук – почесною грамотою обласної ради.

Директорка КП «Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства» Ірина Горавська зазначила, що в лютому 2024 Поважна рада Ордену Святого Пантелеймона ухвалила рішення проводити конкурс у трьох номінаціях: для цивільних медиків, для військових медиків, для іноземних громадян та компаній за допомогу українському народу під час російської агресії.

За результатами конкурсу на присудження ордену переможцями стали лікар-нейрохірург обласної клінічної лікарні Іван Бобрик та реабілітолог, а нині військовий медик Олександр Солобчук.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Волинському медінституті відкрили симуляційний центр.

Реклама Google

Telegram Channel