Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині горіли сміттєзвалища, суха трава і чагарники

Тривають заходи із встановленням осіб, причетних до їх виникнення.

Фото: Фейсбук.

На Волині горіли сміттєзвалища, суха трава і чагарники

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі на відкритих територіях - у Луцькому, Ковельському й Володимирському районах

Усі пожежі спровоковані необережним поводженням з вогнем громадян. Тривають заходи із встановленням осіб, причетних до їх виникнення.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області. 

Зокрема 17 травня обідньої пори у селищі Рокині Луцького району рятувальники ліквідували пожежу сміття на площі 0,2 га на відкритій території.

Удень рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони приборкали горіння сухої трави й чагарників на площі 0,05 га за селом Миловань Ковельського району.

Увечері горіло сміття на відкритій території біля селища Турійськ. Пожежу ліквідували працівники чергової варти 17 ДПРЧ о 21:24.

Близько опівночі горіло також сміття на відкритому просторі у Павлівській громаді біля села Старосілля. О 00:25 пожежа ліквідована.

Рятувальники закликають громадян до обережного поводження з вогнем під час господарювання на присадибних ділянках, під час відпочинку у лісових зонах та перебування на відкритих територіях. В умовах бездощової погоди спровокувати загоряння може навіть найменша іскра. Пам'ятайте: за випалювання сухої рослинності, сміття передбачена відповідальність перед законом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині вночі у пожежі загинув чоловік, ще один – травмувався.

Реклама Google

Telegram Channel