Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку ремонтують тепломережу, яку експлуатують із 1989 року

Орієнтовний термін виконання робіт – 1,5 місяця.

Фото: lutskrada.gov.ua.

У Луцьку ремонтують тепломережу, яку експлуатують із 1989 року

ДКП “Луцьктепло” у міжопалювальний період активно проводить ремонтні роботи на мережах, аби в осінньо-зимовий період мінімізувати кількість аварійних ситуацій

На жаль, мережі зношені і часто стаються пориви. Тож підприємство працює на випередження та капітально ремонтує найпроблемніші ділянки.

Про це інформують у Луцькій міській раді. 

Наразі триває ремонт мережі на проспекті Відродження, 9–11. Вона експлуатується з 1989 року. За останні три опалювальних сезони було зафіксовано п’ять витоків. 

Тут здійснюють заміну існуючих трубопроводів теплової мережі діаметром 125 мм та трубопроводів системи гарячого водопостачання діаметром 100 мм та діаметром 80 мм на попередньо ізольовані труби. Загальна протяжність проєктних трубопроводів становить 673 м.

Термін експлуатації попередньо ізольованих трубопроводів 30 років.

Будівельно-монтажні роботи з капітального ремонту теплових мереж виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Вартість робіт згідно договору складає 5 850 000 грн. Джерело фінансування - власні кошти підприємства в межах виконання діючої інвестиційної програми.

Орієнтовний термін виконання робіт – 1,5 місяця. Роботи з відновлення благоустрою передбачені договором підряду і будуть виконані підрядною організацією ТзОВ «Вельт Капітал».

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку відкрили Центр життєстійкості.

Реклама Google

Telegram Channel