Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Вихованці ковельського «Народного художнього колективу – ансамблю танцю «Барвінок» дивували своєю майстерністю

За більш ніж 50 років біографії «Барвінок» добре знають не лише в нашій країні, а й за її межами.

Фото: Фейсбук.

Вихованці ковельського «Народного художнього колективу – ансамблю танцю «Барвінок» дивували своєю майстерністю

Щороку навесні юні танцюристи з Ковеля запрошують на свій звітний концерт.

Цьогоріч яскраве, феєричне дійство зібрало повний зал прихильників. Завітали на свято танцю і представники міської влади — міський голова Ігор Чайка, начальник фінансового управління Валентина Романчук, начальник управління освіти Віктор Бичковський.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

За більш ніж 50 років біографії «Барвінок» добре знають не лише в нашій країні, а й за її межами. Ансамбль часто представляв не лише Ковель, а усю Україну. Географія подорожей надзвичайно широка — Польща, Німеччина, Болгарія, Словаччина, Італія, Туреччина, Греція, Румунія. Перебуваючи за кордоном, танцюристи знайомляться, спілкуються через інтернет та налагоджують товариські стосунки. Завдяки цим талановитим хлопцям і дівчатам про наше місто дізнаються усе більше людей.

Цього року на свій звітний концерт вони підготували 25 номерів. Це титанічна праця як самих дітей, так і їх наставників.

Міський голова Ігор Чайка поділився враженнями від концерту:

– Кожного разу, коли приходжу на ваші концерти, захоплююсь майстерністю виконання народного танцю вашими вихованцями, злагодженістю їх рухів. Розумію, що за цією хореографією стоїть не один десяток репетицій. Дякую наставникам — Любові Ризванюк, Марії Солоп, Тетяні Гулечко, Сергію Панюсу за працю, яку ви вкладаєте у ваших вихованців. Дякую «барвінчатам», що прославляєте рідне місто на нашу Україну.

Після завершення заходу на випускників «Барвінку» чекав довгоочікуваний момент – вручення свідоцтв про здобуття позашкільної освіти. Почесну місію доручили директору Палацу учнівської молоді Тетяні Середюк. Вона побажала вихованцям колективу успіхів в самостійному житті, у всіх майбутніх починаннях та творчого зростання. Тетяна Володимирівна впевнена, що юні ковельчани не залишать справу, якій присвятили багато років.

Діти зі сльозами на очах подякували своїм наставникам і пообіцяли, що ніколи не забудуть роки, проведені у «Барвінку».

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У ліцеї на Волині відзначили 55 найстаранніший учнів.

Реклама Google

Telegram Channel