Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Степан Барна нагороджений медаллю «За військову службу» – Порошенко тепло привітав побратима

Степан Барна захищає Україну в складі 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Фото Європейська солідарність.

Степан Барна нагороджений медаллю «За військову службу» – Порошенко тепло привітав побратима

Степан Барна, який захищає Україну в складі 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», нагороджений медаллю «За військову службу Україні»

Пʼятий Президент Петро Порошенко, який неодноразово привозив дрони, вантажівки та іншу техніку у бригаду, в соцмережах привітав побратима і пообіцяв знову скоро приїхати із сюрпризами на фронт.  

 

 «Особиста мужність, виявлена в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку». Все це і навіть більше можна сказати про нашого Степана Барну. За що він нагороджений медаллю «За військову службу», – пише Порошенко. 

 

 «Не з чуток знаю як «Едельвейс» вже 2 роки «запалює» на бахмутському напрямку. Знищені танки, випалена піхота, всі «нездійсненні» операції в руках «Едельвейса» — стають здійсненними. А деякі відео з FPV настільки «розривні», що на них дуже лається Facebook. Ми пишаємося тобою, друже! Певен, що Олег пишається теж», – написав пʼятий Президент. Як відомо, рідний брат Степана Барни Олег загинув на фронті у квітні 2023 року. 

Олег Барна.
Олег Барна.

 Місяць тому до роковин загибелі Олега Барни його брат оголосив збір ста FPV-дронів на помсту. Порошенко до цих дронів додав ще сто – що вороги відчули на собі їхню лють.

«Ти завжди справжній. Я ніколи не сумнівався, що ти легко зміниш чиновницьке крісло на піксель, бо зараз твоє серце там, на Сході. Бережи себе, Степане. Незабаром побачимося. Вже готуємо для тебе і 10-ки цікаві сюрпризи», – пише Петро Порошенко. 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel