Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Прихожани і священники храму на Волині невтомно допомагають військовим з перших днів війни

Врочисто і душевно звучала музика під куполами святині з багатовіковою історією.

Волинь-нова

Прихожани і священники храму на Волині невтомно допомагають військовим з перших днів війни

Із благодійною метою у Свято-Благовіщенському соборі міста Ковель організували духовний захід, присвячений Дню жінок-мироносиць

Концерт у храмі. Особлива аура, звучання і надзвичайно благородна місія — збір коштів на підтримку Збройних Сил України. 

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ковельської міської ради. 

З перших днів війни священники Василь Мичко та Михайло Левочко разом зі своєю громадою невтомно допомагають нашим військовим. Вони шукають фінансові ресурси, купують необхідне і передають на фронт, плетуть сітки. Важко перелічити усе зроблене. І так уже 817 день.

Цим людям довіряють заклади освіти Ковеля, організації і підприємства міста. Часто колективи шкіл, садків, зібрані гроші на ярмарках, приносять у храм, аби їх використали на хороші справи.

І так уже спільно вдалось придбати для ЗСУ 19 автомобілів, на двадцятий — триває збір. Тож учора, аби його пришвидшити, і провели новий для храму захід.

У ньому взяли участь хори Свято-Благовіщенському собору, церков Андрія Первозванного, Преображення Господнього, творчі колективи народного дому «Просвіта», школи мистецтв, а також гості із Маневич — хор «Голос душі» храму святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії.

Важко описати словами ту симфонію світла і душевності, яку створили пісноспіви, які врочисто і душевно звучали під куполами святині з багатовіковою історією.

Отець Василь подякував усім, хто взяв участь у концерті, глядачам, які прийшли, а серед них була і делегація з німецького міста-партнера Вальсроде, усім, хто вніс свою фінансову частку на чергову допомогу для наших мужніх і незламних воїнів.

А завершився захід духовним гімном України, піснею-молитвою «Боже великий, єдиний, нам Україну храни».

Наближаємо Перемогу разом.

 

 

 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волиняни долучились до передачі гуманітарної допомоги Харківщині.

Реклама Google

Telegram Channel