Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку змагались найкращі українські легкоатлети

Волинські легкоатлети у командному заліку вибороли срібло в номінації метання та бронзову медаль – за напрямком витривалість.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку змагались найкращі українські легкоатлети

Упродовж двох днів майже пів тисячі найкращих легкоатлетів країни виборювали чемпіонство, а також право взяти участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики та чемпіонаті Асоціації Балканських федерацій

Учасників командного чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, а також національного чемпіонату з легкоатлетичного багатоборства привітав голова Волиньради, очільник регіонального осередку НОКУ Григорій Недопад, а також керівниця Федерації легкої атлетики України Ольга Саладуха.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді. 

«Волинь має за честь приймати чергові підсумкові національні змагання, цього разу з легкої атлетики. У цьому виді спорту у нашої області хороші результати і помітні успіхи. До прикладу, з 5 отриманих цьогоріч олімпійських ліцензій – 4 здобули саме легкоатлети. Тож, бажаю кожному досягти бажаного, але мої щирі уболівання, звісно, за волинян», - зазначив у своєму виступі Григорій Недопад.

За підсумками чемпіонату волинські легкоатлети у командному заліку вибороли срібло в номінації метання та бронзову медаль – за напрямком витривалість.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Чемпіонка світу має намір зробити Волинь одним із легкоатлетичних центрів країни.

Реклама Google

Telegram Channel