«Одружіть» редиску з апельсином
Цей весняний салат є напрочуд незвичним. У ньому поєднані смаки цього овоча та фрукта. Проте від того він – тільки смачніший
«Я вирішив приготувати салат з редискою і апельсином – дуже несподіване поєднання, яке чудово доповнюють гострий червоний перець і пряна зелень кінзи. Це – щось неймовірно смачне! — запевняє відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.
Салат із редискою та апельсином
Складники: 300 г редиски; 1 червона цибулина; 1 апельсин; 2 ст. ложки оливкової олії; 1 пучок кінзи; сіль та перець – за смаком.
Приготування:
1. Редиску помийте і поріжте тонкими кружечками.
2. Цибулю поріжте тонкими півкільцями: чим тонше ви наріжете цибулю, тим краще.
3. Із апельсина виріжте м’якоть, щоб у салат потрапила тільки вона (без плівок). Кінзу дрібно порубайте.
4. Із залишків плоду апельсина вичавіть сік і використовуйте для заправки салату.
5. Змішайте у салатнику всі складники, посоліть, поперчіть і заправте оливковою олією.
Готувати – це просто!
Євген КЛОПОТЕНКО
Читайте також: «25 травня сняться віщі сни: яке сьогодні свято й що не можна робити».