Курси НБУ $ 41.40 € 45.14
«Одружіть» редиску з апельсином

З апельсина виріжте м’якоть, щоб у салат потрапила тільки вона (без плівок).

Фото із сайту klopotenko.com.

«Одружіть» редиску з апельсином

Цей весняний салат є напрочуд незвичним. У ньому поєднані смаки цього овоча та фрукта. Проте від того він – тільки смачніший

«Я вирішив приготувати салат з редискою і апельсином – дуже несподіване поєднання, яке чудово доповнюють гострий червоний перець і пряна зелень кінзи. Це – щось неймовірно смачне! — запевняє відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.

Салат із редискою та апельсином

Складники: 300 г редиски; 1 червона цибулина; 1 апельсин; 2 ст. ложки оливкової олії; 1 пучок кінзи; сіль та перець – за смаком.

Приготування:

1. Редиску помийте і поріжте тонкими кружечками. 

2. Цибулю поріжте тонкими півкільцями: чим тонше ви наріжете цибулю, тим краще.

3. Із апельсина виріжте м’якоть, щоб у салат потрапила тільки вона (без плівок). Кінзу дрібно порубайте. 

4. Із залишків плоду апельсина вичавіть сік і використовуйте для заправки салату.

5. Змішайте у салатнику всі складники, посоліть, поперчіть і заправте оливковою олією. 

Готувати – це просто!

Євген КЛОПОТЕНКО

Читайте також: «25 травня сняться віщі сни: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel