Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Гороскоп на 27 травня – 2 червня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 27 травня – 2 червня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Цей тиждень може принести напруження в стосунки з близькими людьми. Будьте терплячі. Також бажано уникати відкритого вогню, щоб ненароком не отримати опік. Сприятливий день – понеділок, несприятливий  – середа.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Неприємності на роботі можуть затьмарити ваш настрій. Не здавайтеся, шукайте підтримку у друзів або колег. Можливий також успіх у фінансових справах. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Несподівані зустрічі з людьми з минулого можуть викликати бурю емоцій. Також ви ризикуєте стати жертвою автомобільної аварії – навіть якщо будете не за кермом. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Можливі проблеми зі здоров’ям, тому не ігноруйте сигнали організму. Зірки також пророкують вам кохання, якщо ви будете щирі та відкриті у своїх почуттях. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Цей тиждень буде напруженим для вас на роботі. Також зверніть увагу на стан своїх легенів. Астрологи попереджають про підвищену загрозу заробити запалення. Сприятливий день – неділя, несприятливий – понеділок.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Подбайте про свої суглоби та започаткуйте звичку робити розминку протягом робочого дня. Також на вас чекають доволі неприємні новини від далеких родичів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Несподівані витрати можуть порушити ваші плани. Будьте економні та не робіть спонтанних покупок. У вас буде успіх у навчанні, але для цього вам варто старанно працювати. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – п’ятниця.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Таємниці, які ви намагалися приховати, можуть стати явними.. Будьте готові до наслідків. Зірки радять вам протягом цього тижня відвідати гінеколога чи уролога. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Несподівані перешкоди можуть змусити вас змінити плани. Не здавайтеся, шукайте альтернативні шляхи. Дотримуйтеся режиму тренувань та носіть із собою мінералку. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Напружені стосунки з коханою людиною можуть призвести до розриву. Не робіть необдуманих вчинків. Також можливі проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Неприємні плітки за вашою спиною можуть зіпсувати настрій. Не звертайте уваги на заздрісників, продовжуйте йти своїм шляхом. Зірки пророкують вам карʼєрне зростання. Сприятливий день – неділя, несприятливий – четвер.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Неприємні спогади з минулого можуть знову дати про себе знати. Не зациклюйтеся на негативі. Також не експериментуйте з екзотичною їжею чи напоями. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Telegram Channel