Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Ветеран Олександр «Терен» із Рівного став героєм шоу «Холостяк»

«СТБ» оголосило ім’я нового холостяка – Олександра Будька – у день його народження.

Фотоскрін із сайту програми «Холостяк».

Ветеран Олександр «Терен» із Рівного став героєм шоу «Холостяк»

Під час боїв на Харківщині він втратив обидві ноги та заново вчився ходити на протезах

 

 На офіційних сторінках телеканалу «СТБ» опублікували ім’я нового головного героя шоу «Холостяк» – ним став український ветеран Олександр Будько (позивний «Терен»), який втратив на війні обидві ноги. У перші ж години, коли розпочали кастинг дівчат для участі в шоу, відгукнулись сотні українок.

«Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ «Холостяк». І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний «Холостяк країни» – це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок – це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці», – повідомив телеканал.

«Мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів».

28-річний Олександр «Терен» Будько з Рівного є військовим, ветераном, громадським діячем, автором книги «Історія впертого чоловіка» та учасником національної збірної Invictus Games. «Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми, які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. В мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві. І важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар’єрності та інклюзивності простору», – описує Олександр дівчину, яку шукатиме на шоу.

До речі, на СТБ повідомили, що нові анкети надходили кожні дві хвилини. За перший день організатори шоу отримали понад 500 заявок від дівчат, через що сайт телеканалу ненадовго перестав функціонувати.

«Ваші анкети  « падають» кожні 2 хвилини. Ви «обвалили» нам сайт на 13 хвилин. Лише за першу добу «Холостяку» надійшло більш як 500 анкет, і вони продовжують і продовжують надходити! Ваша шалена активність – у саме наше серденько. Але ми завжди знали, що українські дівчата знаються на чоловіках. А Сашко взагалі вартує усієї вашої любові! Тож, не зупиняйтеся – у кожної є шанс вирушити назустріч Терену та коханню, з яким можливо все!» – йдеться у дописі СТБ.

До повномасштабного вторгнення росії Олександр Будько (позивний «Терен») працював баристою, з початком великої війни пішов добровольцем у батальйон «Карпатська Січ». Під час боїв на Харківщині у 2022 році військовий отримав важке поранення, втративши обидві ноги. Олександр проходив реабілітацію в США та заново вчився ходити уже на протезах.

У процесі фізичної та психологічної реабілітації навчався у школі публіцистики «Голос війни», був учасником проєкту «Ветерани різні. Перемога одна». Брав участь у балетному перформансі команди «United Ukrainian Ballet» під час благодійних виступів у Каліфорнії (США). Представляв Україну на міжнародних змаганнях у Німеччині «Ігри Нескорених».

Також про Олександра зняли фільм «Перший ряд», продюсеркою якого стала американська знаменитість Сара Джесіка Паркер. Зараз військовий запустив своє шоу на YouTube «Відвал ніг, або All інклюзив». У випусках Будько разом з українськими зірками перевіряє міста на інклюзивність (доступність для маломобільних верств насе-
лення).

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: «Вишивати чорними нитками, скропленими сльозами, ім’я своєї дитини – це мука».

Реклама Google

Telegram Channel