Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Поговорив із «Зеленським»: співаку Макаревичу загрожує арешт у росії

Андрій Макаревич відкрито засуджує вторгнення в Україну і дії кровопивці путіна.

Фото із сайту tochka.net.a

Поговорив із «Зеленським»: співаку Макаревичу загрожує арешт у росії

І не просто затримання, а 2 роки тюрми «за екстремізм»

Лідер відомого російського гурту «Машина времени» 70-літній Андрій Макаревич, який із 2014 року виступає проти путінського режиму, знову обурив росіян. Цього разу він випадково розкрив їм свої наміри виступити в Києві після Перемоги України у війні, за що тепер може бути заарештований у рф щонайменше на два роки.

Як пишуть російські ЗМІ, це сталось через фейкову розмову із Президентом України Володимиром Зеленським, ім’ям якого представилися пранкери-пародисти. Тож тепер Макаревича перевірять на «екстремізм».

Російські пранкери Вован і Лексус вже не раз телефонували відомим людям, представляючись Володимиром Зеленським та ставлячи підступні запитання. Цього разу на гачок потрапив Андрій Макаревич.  Як пишуть пропагандисти, у розмові він зізнався, що 
«рахує дні» до Перемоги України, може допомогти ЗСУ та хоче приїхати в Україну після поразки рф. росіяни, які і раніше знали про позицію артиста, знову почали вимагати його покарання.

«Кримінальна справа та два роки позбавлення волі загрожує співаку, засновнику музичного гурту «Машина времени» Андрію Макаревичу за порушення правил діяльності іноземного агента», – оголосили ЗМІ з посиланнями на джерела в поліції.

Справі дали хід після цієї фейкової розмови із Зеленським, заявили в правоохоронних органах рф.

Нагадаємо, що в росії музикант давно не живе. Андрій Макаревич емігрував до Ізраїлю та часто подорожує, але в рф, де був визнаний «іноагентом», не повертається.

Марта САЛО.

Telegram Channel