Курси НБУ $ 41.26 € 44.98
Сьогодні в обласному центрі Волині відспівають загиблого воїна-спортсмена

Вічна пам’ять і слава Герою!

Фото із сайту ukr.net.

Сьогодні в обласному центрі Волині відспівають загиблого воїна-спортсмена

Жорстока війна забрала життя тренера та марафонця Романа Гаврилюка, який поліг на полі бою 16 травня

Головний сержант Гаврилюк Роман Віталійович загинув 16 травня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

А сьогодні, 22 травня, об 11:15,  у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку відбудеться відспівування Романа Віталійовича Гаврилюка.

«Свого часу Роман ставав чемпіоном України з бігу на дистанції 100 кілометрів. Був переможцем та призером аматорських забігів від Rivne Running Club. Згодом він працював тренером у Федерації триатлону Волині», – розповіли в Національному олімпійському комітеті.

«На фронті загинув професійний спортсмен, тренер і надзвичайно хороша людина Роман Гаврилюк. восійські виродки вбили кількаразового переможця та призера забігів від Rivne Running Club, чемпіона України на 100 км, талановитого тренера та спортсмена, батька і просто щирого українця. Спочивай з миром, Романе-друже! Вічна памʼять Герою! Щирі співчуття родині», – написали на сторінці Федерації легкої атлетики Волині у Фейсбуці.

Роман Гаврилюк також був незмінним тренером «Дмитрук Лучеськ Півмарафону» в усі роки проведення – його згадують як хорошого наставника.

«Тренер! Ти завжди будеш з нами! Ти завжди будеш вести нас до перемоги! Тренер! Воїн! Добряк! Ти назавжди в наших серцях! Світла пам'ять, Ромчику!» – йдеться у дописі на сторінці спортивного клубу «Лучеськ».

У 41-річного Романа Гаврилюка залишилися дружина та дві доньки.

Підтримати дружину та двох доньок можна за реквізитами:

4731 2196 4909 7635 – Тетяна Гаврилюк

Читайте також: Чорна звістка прийшла на Волинь: повідомили про загибель на передовій 8 наших земляків.

Реклама Google

Telegram Channel