Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині судили росіянина, який виправдовував рф

Уродженця міста Новий Уренгой Тюменської області затримали у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

На Волині судили росіянина, який виправдовував рф

У Ківерцівському районному суді за обвинуваченням у пропаганді війни і виправдовуванні збройної агресії РФ судили громадянина Росії

Як йдеться у вироку суду, уродженця міста Новий Уренгой Тюменської області затримали у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців, де він був за рішенням міграційної служби.

Про це повідомляє Суспільне.

З матеріалів справи відомо, що в листопаді 2023 року росіянин намагався переконати інших іноземців, які перебували у тимчасовому пункті перебування, схилитися до проросійської позиції, виправдовував вторгнення і повторював, що «тільки збройний удар по території України матиме позитивний результат».

До рішення суду обвинувачений перебував у Луцькому слідчому ізоляторі. У квітні 2024 року чоловік уклав зі стороною обвинувачення угоду про визнання винуватості.

Зрештою суд визнав росіянина винним і присудив йому позбавлення волі строком на один рік. Також засуджений має сплатити у дохід держави судові витрати, пов`язані із проведенням лінгвістичної і семантичної експертиз — 11 737 гривень.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку впіймали 43-річного злодія.

Реклама Google

Telegram Channel