Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Вирулив»: комік Віктор Розовий пішов на поправку після важкого поранення

«Тепер буду «вимахуватися» і говорити, що проливав кров за Україну».

Фото з особистого архіву Віктора РОЗОВОГО.

«Вирулив»: комік Віктор Розовий пішов на поправку після важкого поранення

Військовослужбовець опублікував перше фото після того, як наприкінці березня на фронті отримав осколкове поранення голови

Світлиною він поділився на своїй сторінці в мережі Instagram. «Вирулив»… Ну ще є дуже багато реабілітаційної роботи, але найгірше і найстрашніше – позаду», – написав Віктор.

 До речі, навіть у такій тяжкій ситуації артист не втрачає почуття гумору. «Тепер буду «вимахуватися» і говорити, що проливав кров за Україну», – пожартував гуморист.

Зазначимо, що львів’янин Віктор Розовий до повномасштабної війни брав участь у проєкті «Ліга Сміху» в команді «Загорецька Людмила Степанівна». Після російського вторгнення пішов добровольцем на фронт, служив у третій штурмовій бригаді. При цьому приховував від матері, що воює, аби вона не переживала.

8 березня 2024 року Віктор одружився, а через два тижні, 21 березня, — отримав важке поранення. Лікарі боролись за його життя два тижні. Дружина Ольга подякувала також його побратимам, які витягнули чоловіка з поля бою: «Це – дуже складна травма, й важко уявити, як відбувалася його евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр та усім, хто віз Віктора ті понад 200 км (з поля бою. – Ред.)», – зазначила Ольга.

Одужуй, Воїне!

Telegram Channel