Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Коли завтра вимикатимуть світло

Відключення в зазначений час можуть застосовуватись у будь-якому регіоні при перевищенні лімітів споживання.

Канал 24.

Коли завтра вимикатимуть світло

В Україні в суботу, 25 травня, графіки погодинних відключень світла, як очікується, діятимуть лише ввечері з 20:00 до 22:00

Відключатимуть електроенергію у цей період по всій Україні – і промисловості, і побутовим споживачам.

Про це повідомили в «Укренерго». «Графіки погодинних відключень завтра діятимуть для промислових та побутових споживачів по всій території України з 20:00 до 22:00 – у години максимального вечірнього споживання», – йдеться у повідомленні.

Відключення в зазначений час можуть застосовуватись у будь-якому регіоні при перевищенні лімітів споживання, які встановлює «Укренерго». Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у тій чи іншій галузі публікують обленерго (Волиньобленерго - https://energy.volyn.ua/#gsc.tab=0).

Відповідно, якщо під час дії планових відключень світла «Укренерго» та місцеві обленерго вказують різні години застосування графіків для українців, дані від обленерго більш пріоритетні для споживачів.

Адже, наприклад, якщо ліміт не перевищується, відключення може і не бути. До речі, саме тому українці просять активно економити електрику. Якщо ж ліміт перевищено, знеструмлення відбуватиметься за опублікованим обленерго графіком.

Реклама Google

Telegram Channel