Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Інтелектуальний Олімп Волині: нагородили обдарованих учнів та їх наставників

Інтелектуалів та їх наставників привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко.

Фото Волинська ОВА.

Інтелектуальний Олімп Волині: нагородили обдарованих учнів та їх наставників

Обдаровану учнівську молодь волинських навчальних закладів сьогодні привітали у стінах Волинської ОДА

Йдеться про тих учнів, які у 2023-2024 навчальному році стали переможцями Міжнародних та Всеукраїнських олімпіад. Обласні відзнаки отримали і їх наставники.

Цьогоріч Волинь має 9 переможців чотирнадцятого Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, 8 переможців двадцять четвертого Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та 2 переможці двадцять третього Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, інформують в ОВА.

Ще 29 учнів здобули перемогу у четвертому (фінальному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

 

 Від імені начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка юних інтелектуалів та їх наставників привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко.

«Дякую усім освітянам за те, що робите неймовірну справу. Ви навчаєте та виховуєте майбутнє нашої країни.Усі ці діти, які сьогодні присутні в залі, які є призерами олімпіад – це високий показник вашої роботи та професіоналізму, – сказав Сергій Мовенко. – Від імені начальника обласної військової адміністрації вітаю усіх з успішним завершенням навчального року, Впевнений, що з такими дітьми ми побудуємо вільну, незалежну та європейську державу. Разом до Перемоги».

Реклама Google

Telegram Channel