Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У громаді на Волині презентували унікальну книгу-фотоальбом про загиблих Героїв-земляків

«... І в пам’яті довіку не згаса Їх імена і юні силуети» (Валентина МАЦІЮК).

Фото із сайту volyn.com.ua.

У громаді на Волині презентували унікальну книгу-фотоальбом про загиблих Героїв-земляків

Тут кожна сторінка, кожне слово, кожен образ вибрані з найглибшою шаною та вдячністю до тих, хто пожертвував найціннішим – своїм життям за майбутнє нашої нації

Цими днями в селищі Мар’янівка відбулась презентація фотоальбому «Пам'ятаємо своїх героїв. ‎2014-2024».

Він став результатом титанічної праці трьох педагогів Євгенії Харків – вчителя-пенсіонера Скригівської гімназії, вдови військовослужбовця АТО, матері військовослужбовця ЗСУ, Галини Стрільчук – вчителя-пенсіонера Бужанівської гімназії, Ольги Васюренко – вчителя математики Мар'янівського ліцею, секретаря Мар'янівської селищної ради, спрямованої на збереження історії та подвигів Героїв Мар'янівської територіальної громади, які віддали найцінніше – своє життя – заради миру та свободи нашої країни.

В альбомі зібрано біографії, світлини та відеозаписи, надані родинами загиблих Героїв, родичами та друзями, а також були відзняті та створені Мар'янівською селищною радою.

Вся інформація зібрана Євгенією Харків у спілкуванні та узгодженні із родинами військовослужбовців, Галиною Стрільчук – написано тексти для кожного Героя. У книзі використано вірші депутата Мар'янівської селищної ради, волонтера Валентини Маціюк, Ольгою Васюренко створено понад 150 QR-кодів на публікації обласної газети «Волинь», «Горохівський вісник», Волинської обласної та Луцької районної військових адміністрацій, You-tube каналу Мар’янівської селищної ради, з офіційних джерел, соціальних мереж,  та інших електронних ресурсів та оформлено фотоальбом.

Кожна сторінка цього альбому, кожне слово, кожен образ були вибрані з найглибшою шаною та вдячністю до тих, хто пожертвував найціннішим – своїм життям за майбутнє нашої нації.

Створені QR-коди, розміщені на сторінках фотоальбому ведуть до публікацій, що розповідають про життя та подвиги наших Героїв, дозволяючи нам зберегти їхню пам'ять не лише на папері, а й в цифровому форматі. Електронна версія альбому забезпечує швидкий доступ до всіх електронних носіїв інформації. 

Нехай цей фотоальбом служить вічним свідченням нашої вдячності, пам'яті та непохитної віри в те, що жертва наших героїв не була марною. Нехай він буде путівником для майбутніх поколінь, символом нашої сили, мужності та незламності.

Марְ’янівська селищна рада висловлює глибоку подяку видавцям за їх невтомну й важливу працю задля збереження пам’яті про наших Героїв. 

Частинка серця кожного учасника заходу – у цій книжці-фотоальбомі. Фото із сайту maryanivskatg.gov.ua.
Частинка серця кожного учасника заходу – у цій книжці-фотоальбомі. Фото із сайту maryanivskatg.gov.ua.

 Дякуємо меценатам: Асатуряну Карапету, Олегу Басалику, Олександру Згорянцю, Михайлу Стецюку, Тетяні Яримчунь, Оксані Якобчук, Євгенії Харків, Ользі Васюренко та Галині Стрільчук, що долучились до цієї доброї справи за їх внесок у створення цього фотоальбому.

«Наші серця переповнені вдячністю батькам та родинам наших Героїв, які виховали справжніх патріотів, чия невимовна жертва назавжди залишиться в наших серцях. Дякуємо Збройним Силам України, незламним захисникам і Героям, чия мужність та самопожертва дозволяють презентувати цей фотоальбом. Ваша відвага і сила духу є прикладом для нас усіх і світлом надії у ці складні часи.

Слава Україні! Героям слава!» – йдеться на сайті Мар’янівської селищної ради.

А репортаж із заходу ви прочитаєте наступної середи в газеті «Волинь», а за тим – і на сайті volyn.com.ua

Читайте також: «Ураган» повернувся з фронту і звів капличку на честь Святої Трійці (відео).

Реклама Google

Telegram Channel