Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині пройшов благодійний фестиваль хореографічного мистецтва «Танцюй заради Перемоги України»

Поєднали його з благодійною метою – збором коштів в підтримку війська.

Фото: Фейсбук.

На Волині пройшов благодійний фестиваль хореографічного мистецтва «Танцюй заради Перемоги України»

У мальовничому, заквітчаному буйною зеленню та зігрітому променями яскравого весняного сонечка Романові 26 травня відгримів веселими посмішками юних любителів танцю другий фестиваль хореографічного мистецтва «ПІДГАЙЦІ - Фест 2024»

Яскраві костюми, схвильовані артисти, турботливі та відповідальні керівники та наставники, які вклали у кожний номер частинку своєї душі - на якийсь період часу Романівський будинок культури перетворився на справжній дім культури та мистецтва, на розмову артистів з глядачем у танцювальних рухах та глибоких емоціях, на які були щедрі юні артисти з різних куточків Підгайцівської громади.

Про це йдеться на сайті Підгайцівської територіальної громади.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь понад 150 дітей – учасників хореографічних колективів при БК громади.

Кожен колектив був відзначений почесним кубком та дипломом учасника фестивалю.

Зі сцени аматорів хореографічного мистецтва привітав заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько, який висловив своє захоплення талантами юних артистів та побажав їм подальших творчих успіхів під Мирним небом над Україною. Посадовець подякував нашим захисникам за захист та за можливість для нашого молодого покоління жити та розвивати свій творчий потенціал, дарувати позитивні емоції собі й своїм рідним.

Директорка КЗ «Центр культури, туризму молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук розповіла, що щорічний фестиваль «ПІДГАЙЦІ - Фест 2024» став колом друзів, що об’єднало любителів танцю з усіх куточків громади в різних його жанрах і проявах.

Ми поєднали його з благодійною метою - збором коштів в підтримку війська, тож продовжуємо працювати на нашу спільну перемогу. Все буде Україна. Слава ЗСУ.»

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel