Курси НБУ $ 40.64 € 43.69
Волинська область – лідер серед інших у реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади» (Відео)

Так тримати!

Фото: vl.npu.gov.ua.

Волинська область – лідер серед інших у реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади» (Відео)

На сьогодні в нас несе службу 61 поліцейський офіцер громади, функціонує 42 поліцейські станції

Представники територіальних громад зрозуміли, що свій офіцер громади – це про безпеку серед людей, спокій на території, це про можливість будь-коли вирішити найрізноманітніші проблеми. 

Про це пише Сектор комунікації поліції Волинської області.

У 18-річної Ані та її молодших брата і сестри 11 та 14 років, мешканців Воротнева, що в Луцькому районі, тато загинув на війні. Мама померла пів року тому. Тож старша Аня оформила опікунство над меншими. Ще на стадії збору необхідних документів їй у цьому допоміг місцевий поліцейський офіцер Підгайцівської громади Олександр Остапчук.

Офіцер розповідає, що дійсно перейнявся історією цієї сім’ї. Тож вирішив підтримувати дітей і надалі. На всі великі свята він організовував доставлення подарунків та продуктів. Завжди цікавиться, як навчаються менші, як працюється старшій, заїжджає кожного разу відвідати.

З нагоди професійного свята Аня, Андрій та Юля відвідали Олександра Остапчука на його поліцейській станції. Вони подякували йому за службу і підтримку в найважчі моменти їхнього життя.

Ця історія – одна з тисяч, і не лише на Волині.

Адже кожен поліцейський офіцер громади - щодня поруч з людьми. Наші офіцери допомагають, підтримують, негайно реагують, вирішують проблеми, рятують.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцькому районі співами та смачним частуванням зібрали майже 30 тисяч гривень на ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel