Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Що шукали правоохоронці у сільраді на Волині

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк: Хай перевіряють, то їхня робота".

Фото: Суспільне Луцьк.

Що шукали правоохоронці у сільраді на Волині

Із обшуками до Підгайцівської сільської ради зранку 28 травня прийшли працівники поліції

Зі слів Підгайцівського голова Юрія Семенюка, правоохоронці зі столиці разом із кількома понятими орієнтовно в дев’ятій прийшли обшукувати робочі приміщення ради.

Про це інформує Суспільне. 

Правоохоронців, говорить, цікавить процедура проведення ремонтних робіт дорожнього покриття на території громади, які проводилися в цьому році.

«Хай перевіряють, то їхня робота. Трошки помішали нам в роботі. В бухгалтерії зараз беруть копії документів. Хоча ці документи є всі в Прозорро. Перевіряють завжди кабінет голови, бухгалтерії. В нас тих обшуків вже було… ну штук 6, може більше, я вже й не пам’ятаю», — каже Юрій Семенюк.

Працівники поліції на місці відмовилися коментувати, яка причина обшуків у Підгайцівській сільській раді. Заходити у приміщення знімальній групі Суспільного також заборонили.

«Працівники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України проводять слідчі дії у рамках кримінального провадження за фактом розкрадання коштів», — так проведення обшуків Суспільному прокоментувала речниця цього департаменту Наталія Калиновська.

Деталі пообіцяла прокоментувати згодом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Громаду на Волині визнали однією із кращих завдяки залученню молоді.

Реклама Google

Telegram Channel