Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Понад дві тисячі військовозобов’язаних оновили дані через волинські ЦНАПи

«Процедура оновлення військово-облікових даних у центрах надання адміністративних послуг налагоджена і триває близько 10 хвилин».

Волинь-нова

Понад дві тисячі військовозобов’язаних оновили дані через волинські ЦНАПи

З 18 травня центри надання адмінпослуг Волині залучені до оновлення даних військовозобов’язаних

Станом на 27 травня для цього до ЦНАПів звернулося 2 072 людини і близько 400 заявок наразі знаходяться в обробці. Про це під час брифінгу ОДА повідомила заступниця голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Вікторія Левчук.

«Найбільше військовозобов’язаних звернулося до центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку – 546 громадян, до управління ЦНАП виконавчого комітету Ковельської міської ради – 207 осіб, а в управління ЦНАП виконавчого комітету Нововолинської міської ради – 116», – повідомила заступниця голови ОДА.

Процедура оновлення військово-облікових даних у центрах надання адміністративних послуг налагоджена і триває близько 10 хвилин.

«Для оновлення даних у ЦНАПі потрібен паспорт, код, номер телефону та адреса електронної пошти (за наявності). А загалом актуалізувати свої військово-облікові дані можна у ТЦК, ЦНАПах та через мобільний застосунок «Резерв+»», – зазначила Вікторія Левчук.

Реклама Google

Telegram Channel