Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку зібралися учасниці проєкту «Відважна» з унікальними історіями та мріями

Навчання для учасниць проходить у двох форматах: офлайн на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та онлайн.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку зібралися учасниці проєкту «Відважна» з унікальними історіями та мріями

У Дія.Бізнес І Луцьк розпочався візійний жіночий акселератор «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

Спрямований він на розвиток та підтримку жінок-підприємиць, надаючи їм можливість реалізувати свої бізнес-ідеї та масштабувати вже наявний бізнес.

Про це інформують у Волинській ОВА.

Учасниці проєкту представлені у трьох номінаціях, відповідно до рівня свого досвіду та готовності до створення або розвитку бізнесу:

«Дебютантки» – ті, хто лише починає свій шлях у підприємницькому світі, маючи бізнес-ідею та готовність втілити її у життя;

«Візіонерки» – досвідчені підприємниці, які шукають підтримку та ресурси для масштабування свого бізнесу;

«Безбар’єрний бізнес-проєкт» – для тих, хто прагне впровадити або вже впроваджує принципи безбар'єрності у своєму бізнесі.

Навчання для учасниць проходить у двох форматах: офлайн на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та онлайн.

У центрі зібралися 53 учасниці для участі в офлайн-буткемпах (формат, що поєднує інтенсивні заняття з менторськими сесіями). З них 19 – дебютантки, що тільки починають свій підприємницький шлях, та 34 – візіонерки, які прагнуть до подальшого розвитку свого бізнесу.

Відважні молоді жінки, що обрали шлях підприємництва, розділилися своїми мотивами та очікуваннями від участі у проєкті. Кожна із них має свою унікальну історію та мрії, але всі вони об’єднані бажанням зробити вагомий внесок у розвиток українського бізнесу та суспільства в цілому.

Зінаїда Ворона, вчитель хімії у школі, знаходить своє покликання у сімейній справі з вирощування овочів та їх переробки методом сушіння. Прийшла на проєкт, щоб створити щось більше – бізнес, який не лише задовольнятиме потреби людей, але й приноситиме користь.

«Мене надихнули люди, які мене оточують, – починає Зінаїда свою історію. – Коли друзі спробували мої сушені снеки з кабачків із спеціями, то подали ідею розвинути це як бізнес».

Зінаїда визнає, що спочатку не вірила в цю ідею та всерйоз не сприйняла слова друзів, але «гачок вже був закинутий, який не давав спокою і тому я тут». Жінка відчуває, що це може бути щось більше, ніж просто експеримент на кухні...

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині 20 ЦНАПів мають «мобільні цифрові валізи».

Реклама Google

Telegram Channel