Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Ковельська лікарня підтвердила статус чистого та безпечного для пацієнта закладу охорони здоров’я

25 сертифікатів отримали відділення центральної районної лікарні, пологового будинку, дитячого консультативного відділення поліклініки та міська АЗПСМ №5.

Фото: Фейсбук.

Ковельська лікарня підтвердила статус чистого та безпечного для пацієнта закладу охорони здоров’я

Фахівці Асоціації «СОІК» (Служба організації інфекційного контролю) та Асоціації медичних сестер України провели черговий гігієнічний аудит в рамках програми «Чиста лікарня безпечна для пацієнта»

Медичний персонал ковельського об’єднання продемонстрував високу обізнаність та гарні практичні навички у забезпеченні стандартів чистоти.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Ковельського МТМО.

Підтримка цього статусу підтверджує професіоналізм і злагодженість роботи усієї команди, комплексний підхід до прибирання приміщень з чітким розподілом завдань та контролем їх виконання.

Тож, 25 сертифікатів отримали відділення центральної районної лікарні, пологового будинку, дитячого консультативного відділення поліклініки та міська АЗПСМ №5.

«Ця відзнака є особливо важливою у час війни. Адже поряд з іншими пацієнтами у нас проходять лікування та реабілітацію наші захисники. Ми робимо все можливе для збереження їхнього життя та здоров’я у комфортних і безпечних умовах. Сумлінне виконання обов’язків медичним персоналом та дотримання вимог інфекційного контролю роблять Ковельське МТМО чистим та безпечним для пацієнтів та зберігають за ним статус одного з кращих в Україні», – йдеться у повідомленні.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські медики «екстренки» привезли виграний реанімобіль з чемпіонату (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel