Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Анна Зубкова: «Дозволяю чоловікам висилати мені квіти на похорон… шлюбу»

Анна видалила зі свого профілю в Instagram усі фото з Олександром. Рішення сильної жінки.

Фото з Instagram-сторінки Анни ЗУБКОВОЇ.

Анна Зубкова: «Дозволяю чоловікам висилати мені квіти на похорон… шлюбу»

Хотів розпочати спортивну добірку з повідомлення, що 26-річний форвард національної збірної України та каталонської «Жирони» Артем Довбик із 24 голами став найкращим бомбардиром іспанської Ла Ліги, але ця інформація, винесена у заголовок, – перевершила усе

Отож: дружина вінгера «Шахтаря» і збірної України Анна Зубкова заявила про зраду чоловіка – 27-річного Олександра Зубкова. Про це вона поділилася зі своїми підписниками у соціальній мережі Інстаграм.

«Офіційно. Дозволяю чоловікам висилати мені квіти на похорон шлюбу.

Мені було максимально неприємно. І все, що я хотіла, – це, щоб у мене не було шляху назад, до збереження цього шлюбу.

Я знаю, що багато жінок вибачають зради. Але я просто не хочу, щоб у мене був шлях назад. Просто не хочу. Не можу. Я дуже прошу не займатися травлею», – сказала Зубкова.

Я знаю, що багато жінок вибачають зради. Але я просто не хочу, щоб у мене був шлях назад.

Анна також раніше виставила у «сторіз» фотографії доказів зради Зубкова, але пізніше їх видалила.

«Історія про те, що є вірні чоловіки, виявилася просто казочкою. І мій –зрадив. Смішно. Дізналася випадково. Анька у Варшаві з дитиною, якій 1,5 роки, від війни ховається, у мене становлення як особистості у професійному плані відбувається, а Сашка – «на куражах» із дамами... Бридко. Не боляче», – зазначила вона.

Олександр зробив Анні пропозицію влітку 2019 року перед переходом в угорський «Ференцварош», весілля відбулося у жовтні. У січні 2021-го у пари народилася донька. Шкода… 

А тим часом уболівальники харківського «Металіста 1925» і закарпатського «Минаю» витирають сльози від того, що їхні команди «вилетіли» до Першої ліги. У наступному сезоні їх замінять «Інгулець» (чемпіон Першої ліги із

Петрового Кіровоградської області) та «Карпати» (Львів).

Які ще дві команди виступатимуть у Прем’єр-лізі, визначать 29 травня та 2 червня у протистоянні пар: «Верес» (Рівне) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) і «Оболонь» (Київ) – «Лівий берег» (Київ). 

Який рахунок?

Українська Прем’єр-ліга. Результати матчів 30 туру: «ЛНЗ Черкаси» (Черкаси) – «Ворскла» (Полтава) – 1:0, «Зоря» (Луганськ) – «Колос» (Ковалівка) – 0:1, «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Минай» (Минай) – 3:0, «Металіст 1925» (Харків) – «Верес» (Рівне) – 1:2,  «Оболонь» (Київ) – «Олександрія» (Олександрія) – 0:3, «Полісся» (Житомир) – «Шахтар» (Донецьк) – 2:0, «Рух Львів» (Львів) – «Динамо» (Київ) – 1:2,  «Чорноморець» (Одеса) – «Дніпро-1» (Дніпро) – 0:2.

У списку бомбардирів переміг 22-річний форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив 14 голів (два – із пенальті).
У списку бомбардирів переміг 22-річний форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив 14 голів (два – із пенальті).

 Петро ПАС.

Telegram Channel