Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Рем так і не дочекався Сергія з полону… 

Улюблений пес бійця більше не дасть лапу нікому…

Фото – UAnimals.official.

Рем так і не дочекався Сергія з полону… 

Помер собака захисника «Азовсталі», який уже два роки перебуває у путінських катівнях

Рем потрапив у родину Сергія місячним щеням. Тоді хлопець ще навчався у технікумі. Майбутній захисник «Азовсталі» проводив багато часу з собакою, займався з ним, гуляв та виховував. Про це повідомили у організації UAnimals. 

«Рем розумів команду «привіт» і завжди давав праву лапу. Це все його навчив Сергій. І ще Рем любив цілувати всіх нас», – поділилась Галина, мама Сергія.

Про те, що 24 лютого почалася повномасштабна війна, родину Сергія першим сповістив саме Рем, адже він сильно непокоївся. Будинок родини розташований неподалік від російського кордону. Рем став першим, хто побачив спалахи від вибухів.

Незважаючи на те, що на початку великого вторгнення рф Сергій перебував у Польщі, одразу після 24 лютого він повернувся в Україну, де у чоловіка вже був зібраний військовий рюкзак. Захисник із речами вирушив до побратимів в оточений Маріуполь, звідки і потрапив у російський полон.

Звуки постійних вибухів навколо та відсутність своєї людини поруч дуже негативно вплинули на здоров’я Рема. Собака почав втрачати шерсть. Пес чекав Сергія з полону два роки, проте не дочекався…

Василь КІТ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Чорна звістка прийшла на Волинь: у бою з окупантами на передовій загинуло троє наших земляків.

Реклама Google

Telegram Channel