Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Солістка «Лісапетного батальйону» розповіла, як її онука пережила онкологію

Наталія Фаліон з онукою Христиною: «Сонечко моє, ми перемогли цю нечисть!».

Фото – instagram.com/nataliafalion.

Солістка «Лісапетного батальйону» розповіла, як її онука пережила онкологію

Донька сина Наталії Фаліон перенесла чотири операції

За словами пані Наталії, її онуці Христині виповниться 21 рік. Вона щоліта приїжджала до бабусі в село та часто виступала з колективом на сцені, хоч зараз соромиться це робити.

– Ми пережили велику трагедію – онкологію, у неї було чотири операції (видаляли саркому, у неї – штучне коліно). Їй уже не до пісень… – поділилась Наталія Фаліон.

Як розповіла співачка, Христина продовжила навчатися в університеті попри складний період у житті. Цього року онука здобуде ступіть бакалавра.

– Спочатку їй була цікава письменницька діяльність, а зараз щось не дуже. Для мене найважливіше, що ми врятували її життя, що вона подолала цю страшну хворобу. Вона – сильна дівчинка. Інша, можливо, розклеїлася б. Це все-таки саркома – не нарив на пальці, а чотири складні операції. Вже й протез їй змінили на трохи більший. Вона ще знаходить у собі сили й жартувати, – зауважила артистка.

До речі

Наталія Фаліон – одна з творців колективу «Лісапетний батальйон». Гурт здобув популярність у 2013 році після перемоги в проєкті «Україна має талант». 2018-ий став складним для керівниці колективу». Адже протягом двох місяців у неї померли чоловік, свекруха та син. Жінці доводилося непросто, але вона продовжила виступати.

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Рем так і не дочекався Сергія з полону… .

Реклама Google

Telegram Channel