Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Гороскоп 3 –9 червня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп 3 –9 червня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

На жаль, вас може потурбувати сильний головний біль. Зате зірки пророкують вам справжнє кохання і фінансове сприяння. Але не забувайте про щиру щоденну молитву. Сприятливий день – середа, несприятливий  – п’ятниця.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Астрологи попереджають про можливе безсоння, яке з часом призведе до ненайкращих симптомів. Протягом тижня рекомендується уникати дратівливих людей. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Пройдіть профілактичний огляд у гастроентеролога, оскільки у вас проблеми зі шлунково-кишковим трактом. Не експериментуйте з екзотичною їжею чи напоями. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Більше гуляйте на свіжому повітрі та намагайтеся захищати себе від центральної частини мегаполісів, де спостерігається підвищене скупчення автомобілів. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Пам’ятайте, що психологічне здоров’я так само важливе, як і фізіологічне. Тиждень сприятливий для відвідування психотерапевта і кардіолога – скористайтеся цим. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Зірки радять вам пити більше чистої води, а від солодких газованих напоїв потрібно відмовитися. Стережіться сусідів ліворуч – і вдома, і на роботі – на вас насилають чари. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Астрологи радять вам у суботу повністю відмовитися від усіх гаджетів. Вони в буквальному сенсі висмоктують вашу енергію і заважають досягти успіху в житті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – неділя.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Захистіть себе від негативу потужною стіною зі світлих і позитивних думок, а недоброзичливців і енергетичних «вампірів» обходьте десятою дорогою. Майте при собі хрестик. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Вас можуть відвідати неясні думки про минуле, які здатні спровокувати тугу і навіть депресію. Але минуле вже не повернути, а ваше майбутнє залежить від сьогодення. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Є ризик емоційного перевантаження. Щоб уникнути несприятливих наслідків для здоров’я, астрологи радять викинути телевізор на смітник і зайнятися спортом. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Останнім часом ви надто напружуєте мозок, тому є висока ймовірність сильної мігрені. Дозвольте собі відпочити на самоті далеко від усіх, але без алкоголю. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Зорі віщують вам підвищений ризик травмування суглобів, тому спортивні навантаження бажано перенести на інший період. Можливі також проблеми з високим тиском. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

Telegram Channel