Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку з’явиться новий багатофункціональний простір для громади та бізнесу

Проєкт, зокрема, збереже памʼятку архітектури міста, збільшить кількість робочих місць, пожвавить економічне життя громади.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку з’явиться новий багатофункціональний простір для громади та бізнесу

Реалізують проєкт завдяки фінансовій допомозі від міжнародних партнерів

Невдовзі розпочнеться реставрація колишнього кінотеатру «Батьківщина» по вул. П’ятницька гірка, 2, який десятиліттями стоїть пусткою та незабаром завалиться, якщо зараз не втрутитись.

Про це розповів на своїй фейсбук-сторінці мер Луцька Ігор Поліщук. 

Приміщення буде трансформовано у багатофункціональний простір для бізнесу, який стане майданчиком для комунікації бізнес-бізнес, бізнес-влада, бізнес-громада, а також майданчиком для подій економічного спрямування та коворкінгом. В приміщенні буде облаштовано багатофункціональну залу, де можна проводити кінопокази, семінари, майстер-класи, збори громадян, творчі заходи та інше. Праворуч та позаду приміщення також будуть облаштовані додаткові паркомісця для відвідувачів.

На вказані цілі Луцька громада невдовзі отримає близько 37 млн. грн (900,2 тис. дол. США) безкоштовних грантових коштів від уряду Німеччини в рамках програми «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів». Окремо варто зазначити про те, що грантові кошти є цільовими і витратити їх на інші цілі неможливо.

Проєкт «Створення багатофункціонального простору для бізнесу в місті Луцьку» збереже памʼятку архітектури міста, створить багатофункціональний простір для різних заходів, сприятиме покращенню бізнесового середовища громади, збільшить кількість робочих місць, стимулює створення нових суб’єктів підприємництва та кооперацію між ними, пожвавить економічне життя громади.

Програма «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», яка фінансується урядом Німеччини, реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ковельська лікарня підтвердила статус чистого та безпечного для пацієнта закладу охорони здоров’я.

Реклама Google

Джерело:
Telegram Channel