Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Бухав» і вживав наркотики

За словами Олега Псюка, щоб позбутися згубних звичок, варто перестати спілкуватися з людьми, які самі щось таке вживають.

Фотоколаж із сайту google.com.

«Бухав» і вживав наркотики

Олег Псюк, засновник гурту Kalush Orchestra, який переміг на «Євробаченні-2022», відверто поділився, що був певний час залежний від алкоголю та наркотиків. Водночас співак розповів, як позбувся такої серйозної проблеми

За словами артиста, алкоголь в його житті з’явився з… шести років! А вже у підлітковому віці він взагалі не стежив за кількістю випитих міцних напоїв. Із 14 років проблема залежностей Псюка стала ще більш глобальною, оскільки згодом в його житті з’явилися наркотики.

Такий період життя Олега протривав, поки артистові не виповнилося 22. Тоді він вирішив, що варто кинути погані та згубні звички. Псюк розірвав зв’язки з компанією друзів, яка вплинула на його вибір вживати алкоголь і наркотики, і вирішив присвятити увесь вільний час навчанню. 

«Коли я прийняв рішення цього позбутися, я зрозумів, що мені треба покинути це оточення. У моїй компанії були всі любителі чогось погано. Я всім оголосив, щоб не писали мені з цього приводу, я можу просто з вами «тусуватися». Цього дня я втратив усіх своїх друзів», – зізнався Псюк.

Із 14 років проблема залежностей Псюка стала ще більш глобальною, оскільки згодом в його житті з’явилися наркотики.

За словами артиста, щоб позбутися згубних звичок, варто перестати спілкуватися з людьми, які самі щось таке вживають. 

«Це є дуже непросто. Якщо двома словами – це терпіти та кинути все оточення, яке вживає. Коли ти «тусуєшся» в таких компаніях, тобі воно взагалі не здається, що це неадекватно, так серйозно «присісти», – поділився Олег.

До речі

Рідне місто Олега Псюка – Калуш, що на Івано-Франківщині. На честь населеного пункту, де народився артист, й було названо гурт.

Цікаво, що Олег Псюк давно носить рожеву панаму. Свою першу таку  співак придбав у секонд-хенді для знімання кліпу на пісню «Не маринуй». Відтоді рожева панама стала не тільки візитною карткою Олега Псюка, але й усього гурту KALUSH, а згодом – і Kalush Orchestra. У головного убору навіть є свій акаунт в Інстаграмі. Він також став значущим символом, адже його активно продають на аукціонах в усьому світі, збираючи кошти на підтримку України під час війни.

Реклама Google

Telegram Channel