Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Британець 8 днів йшов пішки, аби приєднатися  до ЗСУ

Британський доброволець Маркус Сміт пішки пройшов понад 300 кілометрів.

Фото – Закарпатський ОТЦК та СП.

Британець 8 днів йшов пішки, аби приєднатися до ЗСУ

Маркус Сміт переконаний, що путін не хоче миру і не зупиниться в Україні

Британець Маркус Сміт пішки здолав шлях від Будапешта до Ужгорода, аби стати до лав Збройних сил, на захист України. На такий шлях йому знадобилося 8 днів, 6 годин, 36 хвилин і 14 секунд.

Історію британського добровольця розповів Закарпатський ОТЦК та СП.

За словами Маркуса, він є родом із Манчестера. «Останні кілька років війну у вашій країні висвітлюю по всьому світу на телебаченні. Вважаю, що ви заслуговуєте на велику повагу і честь, адже ви боретесь за мирне життя своєї країни. Я приїхав сюди, щоб спробувати допомогти вам у цій війні», – каже доброволець.

Маркус переконаний, що путін не хоче миру і не зупиниться в Україні. «Він захоче більше і більше, і це може призвести до Третьої світової війни, в якій він буде як Гітлер. Він продовжить ходити з країни до країни, кажучи: «Я хочу це і це! І це – мої правила!». Тому я тут, щоб боротися за українців, і сподіваюся запобігти світовій війні», – розмірковує британець.

Маркус нагадав, що під час Другої світової війни його країна змогла вистояти і зберегти свободу завдяки підтримці інших країн. Він сподівається, що українські чоловіки, які ще не взяли зброю до рук, «переосмислять свою позицію».

«Якби не ті хлопці, які пішли вперед, ми програли б ту війну. Якщо ми зараз не допоможемо вашій армії, то можемо опинитися в глобальному конфлікті, і це буде дуже погано для всіх. Висловлюю повагу всім, хто зараз в армії, і сподіваюся, що чоловіки, які ще вагаються, чи брати зброю в руки, переосмислять свою позицію. Ми тут, щоби запобігти втратам життів у майбутньому», – підсумував він.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel