Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
До Дня захисту дітей у Володимирі юні мешканці пільгових категорій отримали подарунки

Кожній дитині був вручений пакунок із солодощами та грошовий подарунок.

Фото: facebook.com.

До Дня захисту дітей у Володимирі юні мешканці пільгових категорій отримали подарунки

30 травня у культурно-мистецькому центрі відбулося вручення грошових подарунків та солодощів 138 дітям, що належать до таких пільгових категорій як діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих й померлих військовослужбовців

73-х дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування з прийдешнім Днем захисту дітей привітав міський голова Ігор Пальонка.

Про це пише Володимирська міська рада.

«Передаю вітання від командирів 14-ї та 100-ї бригад, які під час особистого спілкування щоразу наголошують, наскільки наших захисників надихають дитячі малюнки, листівки та ті речі, які вони роблять, аби зібрати кошти для ЗСУ. Саме для вас, дорогі діти, у першу чергу, стараються наші бійці, які боронять рідну державу від ворога. Тож будьмо вдячні за цей подвиг, завдяки якому ви маєте змогу зростати у мирі на рідній землі. Міцного вам здоров’я, Божої ласки та щасливого й радісного дитинства», – сказав очільник.

Кожній дитині був вручений пакунок із солодощами та грошовий подарунок. Додаткову фінансову підтримку отримали діти із вищезазначених категорій, які цього року є випускниками 9-11-х класів.

У цьому ж залі з нагоди Дня захисту дітей 65 дітей загиблих (померлих) військовослужбовців, які брали участь в АТО/ООС, у відбитті військової агресії російської федерації проти України, привітав секретар міської ради Іван Юхимюк, побажав кожному ставити перед собою амбітні цілі, досягати їх і додав:

«Незважаючи на те, що ми живемо у такий важкий час, нехай ваше життя буде сповнене радістю. Дякуємо захисникам, які боронять цілісність України. Знаю і впевнений, що ви будете розвивати нашу державу. Бажаю вам здоров’я, щастя, мирного неба над головою. Уже починається літо, тож весело провести вам цей час».

На цих заходах, які провів Центр культурних послуг, музичним подарунком для дітей став виступ юної вокалістки Єви Богуславець (керівник Аліна Назарчук).

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Громада на Волині отримала Подяку від військової частини ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel