Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинська митниця для захисників на фронт уже передала 228 вилучених автівок

Експозиція, яка ілюструє роботу, спрямовану на допомогу ЗСУ.

Фото: Фейсбук.

Волинська митниця для захисників на фронт уже передала 228 вилучених автівок

У музейній світлиці Волинської митниці нещодавно відкрилася нова експозиція, яка ілюструє роботу, спрямовану на допомогу Збройним силам України у протистоянні російській агресії

Для її оформлення використано живопис знаного на Волині портретиста Володимира Камінського, який зобразив Героя України Олександра Мацієвського в останні секунди його життя.

Про це повідомляє Волинська митниця.

Загалом, під час дії воєнного стану для потреб ЗСУ Волинська митниця уже передала вилученого у порушників митних правил майна на 64 млн грн, з них 228 транспортних засобів.

Нині 17 волинських митників служить у різних військових частинах у гарячих точках лінії фронту. Старший державний інспектор ВМО №2 митного поста «Володимир» Олександр Нашиван за бойові заслуги нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

На постійній основі профспілкова організація митниці допомагає кожному регулярними передачами: одяг, екіпірування, медикаменти, дрони і антидрони, тепловізори, пікапи підвищеної прохідності та інше, у міру можливості та потреби. Говорили про це під час зустрічі керівника митниці Андрія Чаборая з ветеранами митної служби. Усі розуміють важливість і схвалюють першочерговість таких кроків.

Разом до перемоги!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: З Волині для військових уперше передали безпілотний авіаційний комплекс.

Реклама Google

Telegram Channel